2777
2789
عنوان

پسری که...

228 بازدید | 28 پست

درحال استاک کردنته و از قضا قبلا چندماه پیش باهاش کات کردی ، قصدش چیه؟

خسته شدم واقعا و حالم بهم میخوره از این کارا...

اینم بگم ما اصلا رابطه ج نداشتیم و خیلی همو دوست داشتیم و مراقب هم بودیم اما به درخواست او کات کردیم

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

همه پسرا دنبال رابطه جنسین متاسفانه 

من خیلیییی تجربه کردم 

الانم رفته چون خواسته بقیه رو یه امتحان کنه بعدا برگرده بگه پشیمونم نتونستم فراموشت کنم

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولش کن خاهش میکنم ولش بزار بره دوماه عذاب و گریه همین ولی یک عمر راحتی ادمای جدید ت راهتن هست بهترین ...

بخدا اصلا احساسی بهش ندارم...تو بدترین شرایط زندگیم رفت بعنوان اینکه من ادمی نبودم که بهش اعتماد کنم درحالیکه اینطور نبود...متنفرم هستش...فقط عذاب میکشم میبینم این جلب توجه کردناش و استاک کردناشو...دلم میخاد رل بزنهبره دست از سر من برداره

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
همه پسرا دنبال رابطه جنسین متاسفانه  من خیلیییی تجربه کردم  الانم رفته چون خواسته بقیه ر ...

اتفاقا تمایلات اینطوری داشت ولی من از اول که بحثش شددهنشو بستم و رابطمون یکسال به خوبی و خوشی بود...بدم میاد ازش

استاک کردن یعنی چی

یجورایی میشه اینکه امارتو هی داره در میاره از هر طریقی که چیکار میکنی ،کجایی...

اتفاقا تمایلات اینطوری داشت ولی من از اول که بحثش شددهنشو بستم و رابطمون یکسال به خوبی و خوشی بود... ...

متاسفانه هیچکدوم متوجه نیستن قلب طرفو اول باید به دست بیاری نه بدنشوووو بدن مال بعد ازدواجه به خدا خسته شدم از این پسرای دور و زمونه اصلا کنترل نمیکنن خودشونو

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
نمونشو دیدم حس میکنم اینجور آدما فقط فضولن همین

والا نمیدونم فضولیه...چیه...چندین بار بعد جداییمون تو اینستا یا پیام داد یا پست دایرکت کرد و بعدش منه نادون باهاش بحث کردم که خودت خواستی کات شه پس الان هی نیا دایرکتم...میگف من بخاطر مشکل تو کات کردم ، تو داشتی ذاب میکشیدی اما من واست تا سال بعد که کارات درست شه صبر میکنم...گفتم ولم کن بابا...برو پی زندگیت ، و برای منم صبرنکن و یه تومار نوشتم که ول کنه بره و بعد همجا بلاکش کردم...اما با این وجود...

متاسفانه هیچکدوم متوجه نیستن قلب طرفو اول باید به دست بیاری نه بدنشوووو بدن مال بعد ازدواجه به خدا خ ...

ببین واقعا پسر بدی نبود...خیلی مراقبم بود...خیلی هوامو داشت...توی اون بالا و پایینی که اون یکسال داشتم کنارم بود...اما بار اول غیر مستقیم به این موضوعاشاره کرد و منم مستقیما حوابشو دادم و بحثو بستم کلا...برای این باهام کات نکرده..

ولی حق با شماست واقعا پسرا نمیدونم چرا درک ندارن تو این مسائل

والا نمیدونم فضولیه...چیه...چندین بار بعد جداییمون تو اینستا یا پیام داد یا پست دایرکت کرد و بعدش من ...

حالا انشاا... هر چی خیره احساس شما رو نمیدونم بهشون چیه...

اما اطراف خودم هست که همش زاغمو میزنم و هیچ حرکت دیگه ای نمیزنه😂 اول برام عجیب بود بعد به این نتیجه رسیدم که فقط یسریا بابت کنجکاوی بیجا این کارو میکنن

الهی به امید تو