2777
2789

یه پست براش تو اینستا فرستادم که یه زن و شوهر همدیگه رو بغل کرده بودن همزمان به صورت نمادین بالای سرشون فکراشونو جداگونه نشون میداد
اولش هر دو داشتن یه فکر میکردن: آرزومه موفق بشم
بعد نشون داد تو ذهن خانومه چیزای دیگه‌ای هم بوده، مثلا نگران اینا بود: بارداری و مادر خوبی شدن، رسیدگی به کارای خونه، رسیدگی به ظاهر و صورت زیبا،‌اندام خوب و ...

خلاصه همین دیگه. من خودم شاغلم کارای خونه رو میکنم باشگاه میرسم و همزمان به هزار تا کار میرسم انتظار داشتم شوهرم یکم همدلی کنه و نازم بده فقط همین
خودم قبلا هزاااران بار براش پست هایی فرستاده بودم با این مضمون که شوهر عزیزم مرد زندگیم ممنون که بخاطر من زحمت میکشی من درکت میکنم تحت فشاری و ازینجور حرفا
و این اولین باری بود که یه پست میفرستادم در مورد خودم باشه
حدس میزنید چیکار کرد؟ به اون پست خندیییید
وقتی ازش پرسیدم چرا خندیدی شروع کرد به مقایسه خودش با من و گفت من از تو کمتر زحمت نمیکشم منم همه ی اون دغدغه‌ ها رو دارم و دعوا راه انداخت
تا حالا تو عمرم مرد به این حسودی ندیده بودم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهم نباشه برات 

بازم تلاش کن برای موفقیتت

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

چرا قبل ازدواج به اینا توجه نکردی

چون قبل ازدواج فریبم داد و اصلا اینطوری رفتار نمیکرد که!!!!!!!!
اون موقع کلی قیافه میگرفت میگفت من زن موفق میخوام زن خونه نشین نمیخوام و ازین زرت و پرتا
الان از حسادت کم مونده کف بالا بیاره

متوجه حسادتش نشدم

منم شاغلم و مادر دو بچه

طبیعیه ک ما زنها ب چندین کار همزمان میرسیم ولی مردا هم تحت فشارن 

همون یه خرید کردن کافیه تا روحیه سونو ببازن با این تورم و ترافیک

بجای همزبونی ک هیچ فایده ای نداره هم ازش همدلی و همکاری تو کار خونه بخواه، تقسیم کار کن

شما تو فكرت اين بوده كه نازت را بكشن اون به نظرش رسيده داري منت ميزاري يا كار و تلاش اون رو تو زندگي نميبيني اون بر اساس فكر خودش جلوي شما گارد رفته 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
متوجه حسادتش نشدممنم شاغلم و مادر دو بچهطبیعیه ک ما زنها ب چندین کار همزمان میرسیم ولی مردا هم تحت ف ...

عزیزم هم‌زبونی فایده نداره؟؟؟؟؟؟ فکر کنم شما از قوم شوهرمی. مثل سنگ هستن
مگه میشه انسان احتیاج به همدلی نداشته باشه؟؟ اونم جنس لطیف زن که باید امنیت روانی و عاطفیش رو شوهرش برطرف کنه
خریدای خونه رو من انجام میدم آقا فقط میخوره میخوابه تو کار خونه هم کمک نمیکنه چون میترسه اگر یه بار انجام بده براش وظیفه بشه
همه جوره هم خونواده ی من حمایت مالیش کردن
خسته نباشه یه وقت