2777
2789
عنوان

پسری که...

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 28 پست
ببین واقعا پسر بدی نبود...خیلی مراقبم بود...خیلی هوامو داشت...توی اون بالا و پایینی که اون یکسال داش ...

مال منم از اول بد نبودن که یهو شد 

بعدشم که گفتم نه به بهونه های چرت ولم کردن 

ولی اون اخری موند ت.جاوز کرد و رفت

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
حالا انشاا... هر چی خیره احساس شما رو نمیدونم بهشون چیه... اما اطراف خودم هست که همش زاغمو میزنم و ...

من واقعا دوسش ندارم...حتی ازش بدمم میاد...کنجکاویه چیه اخه....😐خداوکیلی فاز اینا رودرک نمیکنم

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مال منم از اول بد نبودن که یهو شد  بعدشم که گفتم نه به بهونه های چرت ولم کردن  ولی اون ا ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم.... کاش سزای اعمالشو ببینه اون ادم بیشرف! 

چطوری حال خودتو خوب کردی؟مال خیلی وقت پیشه؟

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت
من واقعا دوسش ندارم...حتی ازش بدمم میاد...کنجکاویه چیه اخه....😐خداوکیلی فاز اینا رودرک نمیکنم

والا منم مدت زیادی عجیب بود برام. فکر کن بیشتر از دو سال نمی‌دونستم چیه الان دیگه برام عادی شده که رفت و آمد و همچیمو زیر نظر داره حتی تا حالا حرف نزدم باش اما یسره بگوشه... آخه این ابله همسایس‌....

الهی به امید تو
والا منم مدت زیادی عجیب بود برام. فکر کن بیشتر از دو سال نمی‌دونستم چیه الان دیگه برام عادی شده که ر ...

ما باهم تو گروه کوهنوردی بودیم...از طریق دوستا مشترکمون...خواهرش...دوستای من...اکانت های فیکش...بخدا یبارم باهاش صریحا حرف زدم...نمیدونم چرا نمیره...درحالیکه الان تهرانه،اونم دانشگاه آزاد شمال ، بهترینا رو میتونه داشته باشه...

این حس که انگار تو ابنمک منو گذاشته باشه تا حد انفجار منو میبره

عزیزم خیلی ناراحت شدم.... کاش سزای اعمالشو ببینه اون ادم بیشرف!  چطوری حال خودتو خوب کردی؟مال ...

نه مال سه ماه پیشه من اون شب رفتم بیمارستان حالم بد شد  غذا نمیخوردم بعد برگشت من هنوز دوسش داشتم مثل اعدامی که عاشق قاضی شده که حکم اعدامشو داده اول قبول کردم ولی هر چی گفت همو ببنیم دیدم نمیتونم تا میگفت تن و بدنم میلرزید میگفت عوض شده ولی نتونستم باورش کنم و سپردمش به خدا 🙃

الانم کراشم فکر میکنه من هنوز اونو دوست دارم و سرد شده باهام

ما باهم تو گروه کوهنوردی بودیم...از طریق دوستا مشترکمون...خواهرش...دوستای من...اکانت های فیکش...بخدا ...

یجورایی خودشیفته ن به نظرم. بیخیالش شو انگار وجود ندارد اصلا

تنها راهش همینه کلی میخوره برجک اینجور آدما

الهی به امید تو
نه مال سه ماه پیشه من اون شب رفتم بیمارستان حالم بد شد  غذا نمیخوردم بعد برگشت من هنوز دوسش داش ...

چقدر بی صفت و پررو...کار خوبی کردی...

خب با کراشت وقت بزار برید بیرون ارتباط بیشتر داشته باشین که متوجه بشه اشتباه میکنه...

میتونم بپرسم چندسالته؟

یجورایی خودشیفته ن به نظرم. بیخیالش شو انگار وجود ندارد اصلا تنها راهش همینه کلی میخوره برجک اینجور ...

خودشیفته رو خوب اومدی...امیدوارم فقط یکی زودتر جلو راهش سبزشه ، گورشو به کل گم کنه

چقدر بی صفت و پررو...کار خوبی کردی... خب با کراشت وقت بزار برید بیرون ارتباط بیشتر داشته باشین که م ...

اره من ۱۸ کراشم ۲۸ 😁

میگم که دورش خیلی شلوغه میترسم نزدیک تر بشم رل بزنه داغون بشم بعد اینکه الان شرایز دیدنشو ندارم شاید مهر ماه که دانشگاه رفتم ببینمش

اره من ۱۸ کراشم ۲۸ 😁 میگم که دورش خیلی شلوغه میترسم نزدیک تر بشم رل بزنه داغون بشم بعد اینکه الان ...

از من یکسال کوچیکتری پس😁❤عزیزم ۱۰ سال تفوت سنی زیاده یکم مخصوصا که شما دبیرستانی محسوب میشی و ایشونم یه پسربزرگسال...ینی میگم به کراشای اینطوری دل نبند...سال بعد بری دانشگاه موقعیت های خیلی بهتره تو دانشگاه یا جاهای دیگه واست پیدا میشه...متمرکز شو رو درست خوشگلم

از من یکسال کوچیکتری پس😁❤عزیزم ۱۰ سال تفوت سنی زیاده یکم مخصوصا که شما دبیرستانی محسوب میشی و ایشون ...

من افسردگی دادم ۴ ساله اونم دانشجوی روانشناسیه حالمو خوب میکنه باهاش خوشحالم

من افسردگی دادم ۴ ساله اونم دانشجوی روانشناسیه حالمو خوب میکنه باهاش خوشحالم

عزیزم شما حوادث تخلیو گذروندی صد در صد طبیعیه ناراحت باشی ولی باید برای درمان افسردگیت پیش کسی بره که استاد اینکاره و نه دانشجوش...چون وقایع بدی رو گذروندی و باید خیلی خوب درمان شی...شما دیگه احتمالا الان خیلی حواست جمعه...مواطب باش باز آسیب نبینی گل دختر❤