2777
2789
عنوان

فردا تولدمه

59 بازدید | 4 پست

چقدر زود ۱۸ سالم شد🥺یه جوری بغض دارم 🥴

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜

من همیشه منتظر ۱۸ سالگی بودم 

ولی تولد ۱۸ سالگیم خیلی غریبانه بود

من یک ولد از طایفه ای غرق کثافت!یا کل نژادم همگی اهل عبادت.من اهل جنون اهل نماز اهل نجابت.هر طور که باشم به کسی یا احدی چه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین سالی هستم که اصلا به بچپ هیچکی نیس تولدم فرداس😆 خودم که کنکور دارم فردا تنها برنامه ام درس خوندن و تست زدنه ، بابام رفته مسافرت ، مامانم تازه زایمان کرده ، رفیقمم مدرسه اش عوض کرده حسابی خودش درگیره انتظاری ندارم،دوستای دبیرستان به درد نمی‌خورن اهل سورپرایز و تبریک نیستن مطمئنم فردا اصلا یادشونم نیس 

اونم لعنتی هم که در حالت عادی هم بهم پیام نمی‌ده جواب پیامم به زور میده عمرا اگه تبریک بگه 

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜
من همیشه منتظر ۱۸ سالگی بودم  ولی تولد ۱۸ سالگیم خیلی غریبانه بود

منم غریبانه اس