2777
2789
عنوان

متولدین آبان چجور ادمایین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 60 پست
فک کنم یکدنده حرف حرف خودشون متکی ب خود و مستقل یکم مغرور آبانیا درسته؟؟!!!!بازم بگم؟

صحیححح

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

ببین تا الان با هرکی برخورد داشتم از خودراضی حسود بدذات فضول خلاصه ازشون دوری کن فرار کن

البته تربیت هم موثره ولی من با ادمای خوبی روبه‌رو نشدم

.Somewhere, I lost a piece of me🌚                 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان بزرگم 

یه احمق به تمام معنا 

بدجنس بی سیاست

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.
ببین تا الان با هرکی برخورد داشتم از خودراضی حسود بدذات فضول خلاصه ازشون دوری کن فرار کن البته تربی ...

چجوری ازخودم فرار کنم😂😂😂😂😂😂عه خیلی بدی

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
مامان بزرگم  یه احمق به تمام معنا  بدجنس بی سیاست

بی ادب نشو😂

اصلاًااااااااا ماه ماههههههه،، گل، جیگرررر، عسللللل،،، اصلاااا هرچی بگم کمهههههه کمممم

تابلو نبود که آبانم، حیییییییحححح 😁💜💜💜

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اصلاًااااااااا ماه ماههههههه،، گل، جیگرررر، عسللللل،،، اصلاااا هرچی بگم کمهههههه کمممم تابلو نبود ک ...

😍😍🙈🙈🙈چندمی

بی ادب نشو😂

گفتی توضیح بدید یعنی فقط خوبیارو بگیم مودب؟!

من این کاربری و از قبل داشتم و بعدش کلا رمزشو فراموش کردم حتی یادم رفت این کاربری و دارم و چنین دلنوشته های رو به اشتراک گذاشتم. من فحش متاسفانه زیاد میدم ولی ازتون میخوام که جایی فحش دادم نترکونیدم چون میخوام این کاربریو داشته باشم و هرچندسال یه بار بیام و دوباره دلنوشته هامو بخونم و با دوستان گپ بزنم. یه فحش دیگه سخت نگیرید.

قاطی می‌کنن یدفعه! لجوجن به حرف هیچکسی گوش نمیدن ولی زرنگن تو مسائل اقتصادی!  باعرضه هستن و اعتماد به نفس خوبی دارن! چیزی به دل بگیرن حتما سر طرف درمیارن! خوش خنده ن و روابط عمومی خوبی دارن کلی دوست و رفیق دارن! مهربونن! و خیلی مخفی کارن! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
اصلاًااااااااا ماه ماههههههه،، گل، جیگرررر، عسللللل،،، اصلاااا هرچی بگم کمهههههه کمممم تابلو نبود ک ...

عه تاپیکتو هرچند وقت یکبار زیرو رو میکنم دلم ضعف میره کاش مامانم بودی😂😂💔❤️

ببین تا الان با هرکی برخورد داشتم از خودراضی حسود بدذات فضول خلاصه ازشون دوری کن فرار کن البته تربی ...

مطمئنی ابانی بوده؟؟

من دو تا دوست ابانی دارم

اصلا حسودو رقابتی نیستن

ببین زبونشون رکه 

ظاهر اخلاقشون سفته

اما قلبشون بالعکس...ولی نشون نمیدن

میشه رو رفافتشون حساب کرد اگه زبون باز بخوای نه هاااا

مقیم درون خود...