2777
2789
عنوان

متولدین آبان چجور ادمایین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 60 پست
قاطی می‌کنن یدفعه! لجوجن به حرف هیچکسی گوش نمیدن ولی زرنگن تو مسائل اقتصادی!  باعرضه هستن و اعت ...

درسته اما من کلی دوست و رفیق ندارم

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
مطمئنی ابانی بوده؟؟ من دو تا دوست ابانی دارم اصلا حسودو رقابتی نیستن ببین زبونشون رکه  ظ ...

وای دقیقا

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخفی کاری نیست حریم دارن بچه ها حالا اردیبهشتیام بگین حالا ک بحثه😁

ابانیا خیلی جذب اردیبهشتیا میشن

یه رفیق داشتم ادیبهشتی بود عاشقانع وار میپرسیدمش اما اون بهم بیمعرفتی کرد هنوزم دلم باهاشه

درسته اما من کلی دوست و رفیق ندارم

من خودم آبانی نیستم ولی چند نفر دختر آبانی بودن اطرافم از رو اون گفتم! دلیل شمارو نمیدونم ولی کلا منظورم از دوست و رفیق رفیقای صمیمی نیست منظورم اینه زود میتونه ارتباط بگیره با دیگران!

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
مخفی کاری نیست حریم دارن

نه مخفی کارن شما منظور منو متوجه نشدید حریم داشتن معنی ش با مخفی کاری فرق میکنه ! اینکه گفتم مخفی کارن مثلا کاری میکنن با چیزی بشه اصلا به هیچکس نمیگن اصلا صداشو درنمیارن البته به نظر شخصی من اخلاق بدی نیست  ! 

خوب ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نباشید از خوب بودن هیچ خیری نمی‌بینید! تمام زندگی به شانسه نه به خوب بودن! 😊 
لزومی نمیبینن بگن کلا از حرافی خوششون نمیاد ادمای تعریفی نیستن

عزیزم این سیسی که الان گرفتی مال جلو آینه ست نه اینجا!🤗🤗 مشکل شخصیتی اگه داری یا نمیتونی معنی متن فارسی رو قشنگ متوجه بشی مقصرش من نیستم یا استعدادت کمه یا تقصیر معلم مدرسه تون بوده 😊😊😊

من به تو نگفتم بیای چیزی برا ما بگی خواهشا تو یکی اصلا حرف نزن که دچار توهم خود بزرگ بینی هستی و دهن ک باز کردی معلوم شد چه شخصیتی داری ! ی تایپیک ی نفر پرسیده چجوری هستن منم با توجه به شناختی که از دوستای آبانیم داشتم نوشتم این چیزارو من شناخت دارم از اخلاقشون حتی نوشتم پنهان کاری شون از نظر من اخلاق بدی نیست، کلی اخلاق خوب هم نوشتم ازشون! اتفاقا دوستای آبانی من خیلی هم تعریفی هستن ! مثل تو با دیگران مشکل ندارن! 😅

مشکلی با کسی مخصوصا با تو یکی ندارم که بخوام بد بگم حوصله بحث کردن با آدمایی شبیه تورو هم ندارم ! خود درگیر! 

دیگه ریپلای نکن !