2777
2789
😐اینایی که اسلیو میکنن میام برا بقیه دکتر تغذیه میشنو چی میگی خب لامصب تو اگه بیل زن بودی چرا باغچه ...

😂😂😂😂

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی به اونایی که دلشون میخواد ولی پولشو ندارن خیلی برخورد

خب چه ربطی داره مگه گفتیم نکنن🤣گفتیم فاز نگیرین که خودشون اینطوری شدن بدون عمل

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

ولی جدی خودمون هستیم که خانومی که لیپو میکنه باسنشو گنده میکنه و تنگ میپوشه و راه میره قر میده هدفی جز دیده شدن و داره؟ تاکید میکنن باسن گنده ی عملی با لباس تنگ تنگ تنگ

خب چه ربطی داره مگه گفتیم نکنن🤣گفتیم فاز نگیرین که خودشون اینطوری شدن بدون عمل

من لیپو نکردم لاغرم دوست دارم چاق شم ولی هیچ وقت به کسی بخاطر هیکلش توهین نکردم حالا چه خودش ساخته چه با عمل چه هر چیه دیگه دمش گرم

😂😂😂😂

والا من خودم ۴ سال بدنسازی کار کردم حرفه ایی رژیم گرفتم اخرام دیگه داشتم دوره مربیگری میرفتم باردار شدم یکم تپلی شدم چند وقت پیش یکی تو مطب دکتر داره منو نصیحت میکنه شام نخور فلان نکن لاغر میشی گفتم شما چقد اضافه کردی بارداری گفت من اسلیو معده کردم زیاد میل ب غذا اینا ندارم دلم میخواست سرمو بکوبم ب دیوار خب اگه شام نخوردن تاثیر داشت چرا تو رعایت نکردی

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵
من لیپو نکردم لاغرم دوست دارم چاق شم ولی هیچ وقت به کسی بخاطر هیکلش توهین نکردم حالا چه خودش ساخته چ ...

دمش گرم که چی

رفته عمل کرده

بعد اومده واسه شاگرداش فاز مربی بودن برداشته 

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

من لیپو نکردم لاغرم دوست دارم چاق شم ولی هیچ وقت به کسی بخاطر هیکلش توهین نکردم حالا چه خودش ساخته چ ...

آقا ما هم توهین نکردیم چون اینا میان باشگاه قیافه میگیرن برا ماها یجور چپ چپ نگاه ما میکنن حالم بهم میخوره از این رفتاراشون وگرنه چیکار دادم باهاشون این تاپیک هم صرفا برای درد و دل بود تمامممم