2777
2789

سلام دوستان من ریزش مو دارم رفتم دکتر بهم قرص اسپیرونولاکتون و ال دی داد همشو استفاده کردم پریود نشدم نمیدونم چه کنم قطع کنم ادامه بدم چیکار کنم شما تجربه استفاده دارین بگینن گیرم خیلی پریودم خورده بهم نمیدونم چجوری مصرف کنم الان 

این چه دگتری بوده بدون جواب ازمایش سونو و وخون بهت قرص ال دی و برای ریزش موهم قرص این چیزا روداده؛ نرو دیگه پیشش... برو بهترین دکتر زنان ..اگه هورمونات مشکل داشته باشه بهت قرص میده کم کاری یا پرکاری تیرویید باعث ریزش مو میشه عجب دکتری ! 

این چه دگتری بوده بدون جواب ازمایش سونو و وخون بهت قرص ال دی و برای ریزش موهم قرص این چیزا روداده؛ ن ...

آزمایش خون دادم نگا کرد دکتر مطرحی هست اما این داروهایی که داده رو سر در نمیارم شما ال دی مصرف کردی؟ اگه اره طریقه استفاده رو بگین من کل هفت روز پریودم رو از اون قرصه خوردم و نشدم الان بخورم تا کی ماه بعد چی کنم اگ الان قطع کنم میشم یا نه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش خون دادم نگا کرد دکتر مطرحی هست اما این داروهایی که داده رو سر در نمیارم شما ال دی مصرف کردی؟ ...

شما مشکلت چی بوده که این قرصو داده ؟تبلی تخمدان داشتی؟کیست یا کیستای ریز ریز داشتی !این قرص برای ایناست ..هورمونات چه جوری بود ؟که قرص ریزش مو داده کدوم از گروه خونیات پایین بود ..بله من استفاده میکنم ..از پنج قاعدگی میخورم تا بعد از پریود دوباره شروع بشه من برای کیست تخمدانم داده ..که فایده نداشته برام‌کیستمو بزرگ کرده و با این قرص لکه بینی هم گرفتم تموم مریصیا با این قرص افتاده به هم ..باید برم عوض کنه برام‌...دوزش پایینه ..نمیدونم پری میشی یا نه به نظره من قرصتو تموم کن همه رو..بعد دیگه نخور ببین پری میشی نشدی حتما برو سونو ..