2777
2789

دخترم سه سال و هشت ماهشه همش در حال نق زدن و بهونه گرفتنه با هيچكي سازگار نيست از دستش نه جايي ميرم نه ميتونم كسيو دعوت كنم خونه مادرم حتي ماهي يه بار يك ساعت ميشينم ميام

😔😔😔

افسرده شدم از دستش

كسي بچش مثل بچه من بود خوب ميشه

چندسالگي خوب ميشه

من قبل دخترم خيلي آدم شادو اهل جمع بودم اما الان از دستش با هيچكي رفت و آمد نميكنم حتي خواهرم با خواهرزاده هام نميسازه همش نق ميزنه دعوا ميفته 

دلم به اندازه دنيا گرفته 

منم پسرام سه سال ۵ ماهن دیونم کردن ن میشینن ن برنامه کودک میخوان ن وسیله گذاشتن تو خونه که سالم بمونه پدرمو در اوردم جایی میرم انگار از باغ وحش فرار کردن هر کس هم میبینه میگه خوشبحالت دو قلو پسر داری نمیگن دهنمو سرویس کردن امشب دیگه رد دادم از دسشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرام سه سال ۵ ماهن دیونم کردن ن میشینن ن برنامه کودک میخوان ن وسیله گذاشتن تو خونه که سالم بمون ...

خدابهت صبر بده من يكي دارم زندگيم داغون شد م

هيچ لذتي نميبرم از زندگي

از صبح تا شب در حال نق زدن و بهونه گرفتنه هركاري كنم با وژه پيدا ميكنه برا نق زدن و لج كردن 

ديگه كم آوردم

والا دختر من ۱۲سالشه رفتارش از دختر شما بچه گانه تره دائم از دستش داد میزنم خ لجبازه آرزو دارم وقتی ی کاری ازش میخام همون موقع انجام بده یا زبون درازی نکنه یعنی همش میگم این بچه مصیبت خونه ی منه جایی هم میرم با بچه ها خواهر شوهر برادر شوهر بازی می‌کنه بعد دعواشون میشه قاطی می‌کنه اصلا اعصاب نداره بعد یهو ی وقتا مهربون میشه نمی‌دونم از دستش چیکار کنم 

والا دختر من ۱۲سالشه رفتارش از دختر شما بچه گانه تره دائم از دستش داد میزنم خ لجبازه آرزو دارم وقتی ...

منم ميدونم سرنوشتم همينه تا آخر بايد تحمل كنم

همسرم اما دلش خوشه ميگه يكي دوسال ديگه بزرگتر ميشه خوب ميشه

ميدونم كه اميدي نيست

خدابهت صبر بده من يكي دارم زندگيم داغون شد  هيچ لذتي نميبرم از زندگي از صبح تا شب در حال نق ز ...

من بچه مدرسه ایی هم دارم به غیر اینا از اول سال شاید ۱۰۰ تا دفتر و مداد و پاکن و مداد رنگی گرفتم اصلا انگار با دیوار صحبت میکنی حالا باز میگفتن دختر اروم تره واسه شما برعکس شده 

والا دختر من ۱۲سالشه رفتارش از دختر شما بچه گانه تره دائم از دستش داد میزنم خ لجبازه آرزو دارم وقتی ...

دختر من ۷ سالشه تا بهش میگم این کارو کن بهم میگه نوکر بابات غلام سیاه اصلا میشه به بچه ها چیزی گفت قورتت میدن 

منم ميدونم سرنوشتم همينه تا آخر بايد تحمل كنم همسرم اما دلش خوشه ميگه يكي دوسال ديگه بزرگتر ميشه خو ...

بنظر من خوب شدنی تو کارش نیست تازه انقد اذیت می‌کنه سرش دائم داد میزنم ک دختر کوچیکم یکسالشه همون لحظه تکرار می‌کنه میدونم خودش ک درست نمیشه هیچ این کوچیکه رو هم عین خودش می‌کنه ولی دختر من کمبود محبت شدید داره و دائم برا اینکه ی کاری و انجام بده میگه اگه فلان کار و برام بکنی انجام میدم اگه فلان چیز و بخری انجام میدم درس هم ک نمی‌خونه یعنی من از استرس امتحان ها اون خواب ندارم اون اصلا ی بار نشده بیاد درس بخونه بگه امتحان دارم خودم بفکر باشم 

دختر من ۷ سالشه تا بهش میگم این کارو کن بهم میگه نوکر بابات غلام سیاه اصلا میشه به بچه ها چیزی گفت ق ...

بخدا ی وقت ک خواهرم میاد پیشم با اینکه خ دخترم رو دوست داره میگه اجی خدا بت صبر بده این مغز منو خورد چرا حرف گوش نمی‌ده چقدر یچیز و کشش میده یعنی از عصر گذاشتمش خونه مامانم اعصابم امشب راحته حتی نمیخابه شبا هیچوقت از دستش آرامش ندارم 

بنظر من خوب شدنی تو کارش نیست تازه انقد اذیت می‌کنه سرش دائم داد میزنم ک دختر کوچیکم یکسالشه همون لح ...

ديگه بايد عادت كرد منكه با همه قطع رابطه كردم هرجا برم فقط حرص ميخورم و همه بخاطر اخلاقش مسخرم ميكنن 

فقط امشب بعد مدتها رفتم خونه خواهرم باز با خواهرزادم دعواش شد انقدر لج كرد نق زد شام نخورده اومديم