2777
2789
عنوان

با برادر بی خاصیت باید چیکار کنیم ؟

286 بازدید | 18 پست

داداشم ۱۵ سالشه خیلی بیخاصیته دائم از مامانم طلبکاره و پول میخاد ۱۵ سالشه پنج تا کلاس میره اصلا هم درس نمیخونه مامانم براش سوالای امتحانو میخره ولی بازم ۱۵ میشه البته من چند وقته اینجا میمونم بخاطر مسائلی ولی خیلی رو اعصابمه کاراش خودش اتاق داره ولی همیشه وسیله هاش پخشه توی خونه وقتی بهش میگم نکن مامانم طرفشو میگیره و میگه به پسرم چیزی نگو انگار اسمون سوراخ شده و پسرش افتاده پایین دوره ما وقتی کوچیک بودیم همسن داداشم اصلا از این خبرا نبود که چرا چون پسره باید اینقدر بیشعور و لوس بار بیاد حتی جورابشو مامانم در میاره لباس زیراشو مامانم میشوره در این حد

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

سن حساسیه . 

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانم از من پول قرض گرفته هنوز پول منو نداده ولی کلی خرج همین داداشم کرده چقد رو اعصاب و چندش اوره همچین رفتارایی

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

مقصر مادرته 

مادرت بی دست و پا است و بد تربیت کرده  

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

هعیییی فردا قرار همسر دختر مردم بشه.........

مادرتون چه ظلمی به داداشتون میکنه..... چه ظلمی به دختر مردم میکنه....

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
چطور دلت میاد به هم خونت بگی بی خاصیت اون فقط تورو داره تو خواهرشی

اگه بیخاصیت نبود بهش نمیگفتم احترام حالیش نیست جدیدا اینجور شده نمیدونم چشه خیلی خیلی خیلی لوسه اصلا غیر قابل تحمله 

مامانم از من پول قرض گرفته هنوز پول منو نداده ولی کلی خرج همین داداشم کرده چقد رو اعصاب و چندش اوره ...

همین مادرای پسری و بی عرضه، پسرا رو نخاله بار میارن

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
مقصر مادرته  مادرت بی دست و پا است و بد تربیت کرده  

بهش همینو گفتم گفتم نه داداشم شهور داره و نه تو شعور تربیت کردن بچه رو داری تازه من بهش یچیزی میگم هم ناراحت میشه بابا این فردا قراره مرد یه خونه باشه 

هعیییی فردا قرار همسر دختر مردم بشه......... مادرتون چه ظلمی به داداشتون میکنه..... چه ظلمی به دختر ...

چه ظلمی به خودش میکنه اینهمه لوسش کرده یه لیوان اب دستش نمیده جلو مامانم ازش پرسیدم مامان پیرشد نگهش میداری گفت نه به من ربطی نداره

چه ظلمی به خودش میکنه اینهمه لوسش کرده یه لیوان اب دستش نمیده جلو مامانم ازش پرسیدم مامان پیرشد نگهش ...

مار تو آستینشون پرورش میدن ..

منم از این داداشای گاو دارم ک نتیجه تربیت استباه پدر مادرم بودن 

همین مادرای پسری و بی عرضه، پسرا رو نخاله بار میارن

درمقابا ما که اینجوری نبود یه تیکه کوچیک از لباس یا جورابمون میوفتاد تو خونه مامانم قیامت به پا میکرد حالا داداشم وسایلاش از دم در تا وسط خونه و اتاقا پخشه هرچی هم جمع میکنیم فایده نداره اشغال چیزایی که میخوره رو نمیندازه سطل میزاره هومونجا بمونه

مار تو آستینشون پرورش میدن .. منم از این داداشای گاو دارم ک نتیجه تربیت استباه پدر مادرم بودن 

وقتی بهش میگم اینجوری نکن یا داداشمو دعوا میکنم ناراحت میشه !!! جالبیش اینه منم بهش گفتم پسرتو تربیت کن تا کسی بخاطر بی تربیت بودنش دعواش نکنه