2777
2789
عنوان

شکم بزرگ

164 بازدید | 8 پست

مجردم و 21سالمه قبلا خیلیی لاغر بودم ی مدته پودر گیاهی میخورم برا اشتها چاق شدم ولی شکمم بدجور گنده شده انگار دو قلو حامله ام نمیدونم چیکار کنم راهی هست برا کوچیک کردن شکم؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پودر ها رو نخور شاید هورمونی باشن و واست ضرر داشته باشن  تو میتونی خیلی زیاد از لاغر بودنت لذت ...

منم لاغر بودم از بس بهم گفتن چقد لاغری رفتم چاق شدم😵‍💫

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

منم الان چاقم از بس بهم گفتن چاق اعصاب واسم نذاشتن باید بگیریمشون به یه ورمون چاره نداریم 🥴

هعی رفتم چاق شدم خیلی خوب شدما همه هم گفتن..ولی شکم اوردم یکم حوصله باشگاهم ندارم تو خونه هم ورزش نمیکنم😵‍💫

یک تازه عروس بی تجربه ولی شاد و خوشحال  (متاهل و متعهد)    درخواست ندین قبول نمیکنم/  دعا کنید زودتر خانه دار شیم😭

حلقه هولاهوپ خیلی خوبه اگه فقط میخوای شکمت اب بشه امتحانش کن

مرسی عزیزم  

پودر ها رو نخور شاید هورمونی باشن و واست ضرر داشته باشن  تو میتونی خیلی زیاد از لاغر بودنت لذت ...

اخه زیادی لاغر بودم تو لباس محلیامون عین چوب خشک بودم