2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره شنیدم شما قبول شدین؟؟

شرکت نمیکنم

شهرمون دوتا بیشتر خانم نمیخوان

چون خواهر زن داداشم با سهمیه ایثارگران دوتا بچه متاهلی چادری و...قبول نشد

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

شرکت نمیکنم شهرمون دوتا بیشتر خانم نمیخوان چون خواهر زن داداشم با سهمیه ایثارگران دوتا بچه متاهلی ...

یعنی آزمون قبول شده تو گزینش رد شده؟؟

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

من خیلی خوندم. سه سال. هر سال دوماه. اینجا دیدم یکی ۲۰ روز ۲۴ ساعته با بچه کوچیک خوند قبول شد . یک ...

میشه بگید منابع عمومی و اختصاصی رو چجوری خوندید فقط تست خوندید یا منبع؟؟چون خیلی زیادن تقریبا ۲۵۰۰ صفحه میشه همشون

شرکت نمیکنم شهرمون دوتا بیشتر خانم نمیخوان چون خواهر زن داداشم با سهمیه ایثارگران دوتا بچه متاهلی ...

خب عزیزم قطعاً سطح علمیش پایین بوده.

من سهمیه آزاد بودم تک ظرفیتی بدون سهمیه قبول شدم.

خب عزیزم قطعاً سطح علمیش پایین بوده. من سهمیه آزاد بودم تک ظرفیتی بدون سهمیه قبول شدم.

یعنی ۱نفر میخواست فقط؟؟.باریک ا...به شما،تو رو خدا بیشتر راهنماییم کنید

میشه بگید منابع عمومی و اختصاصی رو چجوری خوندید فقط تست خوندید یا منبع؟؟چون خیلی زیادن تقریبا ۲۵۰۰ ص ...

من سال ۱۴۰۰ خوندم منابع با الان فرق داشت.

کتابهای تخصصی منابع ارشد رشته خودمو خوندم. هم درسنامه و هم تست.

حسابی تست زدم.

عمومی هم کتابهای دبیرستان.

هوش مسیح خواه و استعداد تحصیلی کنکور ارشد و دکترا انتشارات مدرسان

یعنی آزمون قبول شده تو گزینش رد شده؟؟

بله

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خب عزیزم قطعاً سطح علمیش پایین بوده. من سهمیه آزاد بودم تک ظرفیتی بدون سهمیه قبول شدم.

گزینش رد شد 

وگرنه کتبی قبول شد 

من سال ۱۴۰۰ خوندم منابع با الان فرق داشت. کتابهای تخصصی منابع ارشد رشته خودمو خوندم. هم درسنامه و ه ...

ببخشید سوالام زیاد شد ، سخت ترین مرحله کجا بود؟؟یعنی گزینش ،مصاحبه و...از آزمون سخت‌تر نبود؟؟