نه به این دلیل که لایق بخشش هستند به این خاطر که شما لایق آرامش هستید.
▪️گام دوم
انرژی و توجه خود را از آنها بردارید و به طور کامل روی خود تمرکز کنید و برای رشد فردی خود بکوشید.
کسی که دیگران را مقصر میداند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر میداند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمیداند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اینها خیلی خوبه برای ارامش شخصی امااااااا....وقتی طرف کرم داره و متوجه بخشش ما نیست باید بنشونیمش سرجاش
وگرنه هرچقدر روحمون رو آزار بدیم این شخص خوشحال تر میشه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
گام اول بخشیدن چطور ببخشیم؟ کسیروکه بهمونآسیبزدهروحیروانی الانهمبهکارشادامهمیدهچطور ...
به این فکر کنید که مسیری که اون تو زندگی رفته با شما متفاوته دردهاش، افرادی که بهش آسیب زدن،عقده ها و کمبودهاش و... واینکه شاید اگر شماهم جاش بودین همین رفتارها رو میکردید تا اینجا فقط درکش میکنید و گذشت میکنید که این فرد بیماره و خودش از همه بیشتر عذاب میکشه و با همه و خصوصا خودش نامهربانه پس مشکل از من نیست اما وظیفه من این نیست بهش کمک کنم و اجازه بدم عقده های رو روی من خالی کنه خودش باید به خودش کمک کنه وظیفه من فقط محافظت از خودمه که بیشتر ازش آسیب نبینم و راهش فقط و فقط دوریه
کسی که دیگران را مقصر میداند تازه اول راه است، کسی که خود را مقصر میداند نیمه راه است و کسی که هیچکس را مقصر نمیداند تمام مسیر را رفته است🌹🌹🌹❤️ به خاطر بچه هات برای خودت زندگی کن❤️