2777
2789
عنوان

چراا وزنم کم نمیشه😔

77 بازدید | 8 پست

واسه بارداری کلی آمپول و دارو های طب سنتی و اینچیزا خوردم وزنم رفت بالا

باردار شدم دیگه خلاصه رسید وزنم نزدیک ۹۰

زایمان کردم شد وزنم ۸۲

خودم و کشتم رسید وزنم ۷۰

گفتم خوبه دیگه ۵ کیلو دیگه کم کنم خوبه

اتفاقی افتاد تو زندگیم که قید رژیم و زدم

چند ساله سراغ هیچ رژیمی به صورت جدی نرفتم

بعد چند ساله دوباره اراده کردم

آخه پسرم میره مهد همه مامانا میان خوش تیپ خوب من خیلی بدم

خجالت میکشم برم دنبالش🤕🤕

از اول دی جدی رژیم و شروع کردم و ورزش

هفته ۳ روزم ورزش و پیاده روی

ظاهرا یکم شکمم رفته تو

ولی امروز وزن کردم همش ۳ کیلو کم شدم😭😭😭😭😭

خسته شدم دیگه

انواع رژیمای آنلاین و گرفتم ولی اراده نداشتم فقط میخریدمشون

این دفعه هم دکتر میرفتم

هم ورزش 

از صبح نا امید شدم دلم نمیخواد برم بیرون از خونه😔😔😔😔😔😔😔😔😔 

الان ۷۶ کیلو ام با قد ۱۶۰😐😐😐😞

کسی تو وضعیت من بوده چه جوری دوباره ادامه بدم کم شه وزنم🤒

خب رژیم استاندارد همینه دیگه. تو دوماه که معجزه نمیشه.

بیشتر از دو کیلو در ماه کم کردن خطرناکه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب رژیم استاندارد همینه دیگه. تو دوماه که معجزه نمیشه. بیشتر از دو کیلو در ماه کم کردن خطرناکه

فکر میکردم دیگه ۶ کیلو کم کردم🤕

اینجوری خیلی طول میکشه 🥴

همینجوری عالی داری پیش میری ادامه بده حتی ماهی ۳ کیلو کم کنی بعد ۴ ماه ۱۲ کیلو کم کردی یعنی میشی ۶۴ عالی میشی با توجه به قدت خیلی خوبه اصلا کم نیست رژیم و ادامه بده با ورزش قطع نکنی ها ابنو بدون هر چه آروم تر کم کنی موندگاری بالاتری داره

فکر میکردم دیگه ۶ کیلو کم کردم🤕 اینجوری خیلی طول میکشه 🥴

اگه تو این زمان کوتاه انقد کم کرده بودی الان با کمبود انواع ویتامین و ریزش مو و احیانا مشکلات گوارشی مواجه بودی. 

وزن کم کردن پایدار و سالم آهسته و پیوسته ست.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

همینجوری عالی داری پیش میری ادامه بده حتی ماهی ۳ کیلو کم کنی بعد ۴ ماه ۱۲ کیلو کم کردی یعنی میشی ۶۴ ...

🥺🥺🥺

آره درسته

بهش فکر نکرده بودم دنبال بودم فقط زود نتیجه بگیرم

اگه تو این زمان کوتاه انقد کم کرده بودی الان با کمبود انواع ویتامین و ریزش مو و احیانا مشکلات گوارشی ...

درسته

فکر میکردم خیلی کمه

گفتم فردا دکترم نرم دیگه🤕

مرسی🌹