2777
2789
من که میرم آزمایش تعیین جنسیت تو ۸هفته 

منم میرم بخدا وقتی ب جنسیت فک میکنم ب حال مرگ میفتم منتظرم ۸هفته بشم شنبه هفته بعد میشم ۸هفته و میرم ببینم چیه اینجوری با این استرس میمیرم

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
من دوبار اقدام کردم  ، سلفری هم درست جواب میده هاااا تو ۱۰هفته و ۶روز بعد از ان تی برو سلفری &n ...

وای چقد منی من همیشه از استرس پاهام یخه یخه من ب هیچ کسم راجب بارداریم نگفتم فقط شوهرم خبر داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۵ هفته و ۶ روز هستم طبق تقویم حاملگی  البته سونو تشکیل قلب نرفتم  اون هفته میرم

من ۶هفته و ۵ روزم منم سونو قلب نرفتم هفته بعد میرم

دقیقا منم دارم میمیرم  این چه حاملگیه آخه

خدای محمد ب این دلمون رحم کنه دلمون شاد شه من قبل دخترمم ی دختر باردار بودم تصادف کردم سقط شد  نذر اینا کن آروم میشی من کلی نذر کردم 

منم میرم بخدا وقتی ب جنسیت فک میکنم ب حال مرگ میفتم منتظرم ۸هفته بشم شنبه هفته بعد میشم ۸هفته و میرم ...

میگم شما هم تعیین جنسیت میدی تو ۸هفته   هم سلفری؟  هزینه اش بالا میره   بعد تعیین جنسیت تو ۸هفته میگه ۸۰ درصد اما سلفری ۱۰۰درصده دیگه    تعیین جنسیت ۱۰ روز اگه بیشتر نشه طول میکشه جوابش بیاد  دوستم گفت خب یهو برو سلفری دیگه ولی طاقت ندارم  هزینش هم ۲و خورده ای و سلفری هم ۵تومن   برای سلفری باید حتما ان تی رفته باشی    البته من تو تاپیکهای گذشته خوندم که همه رو میگن پسر تا سقط نکنن 

میگم شما هم تعیین جنسیت میدی تو ۸هفته   هم سلفری؟  هزینه اش بالا میره   بعد تعیین جنس ...

ن عزیزم ب خیلیا هم گفتن دختر انشالله ب من و شماهم هم میگن پسره و درست هم هست من زنگ زدم آزمایشگاه مندل گفت از ۷هفته و یک روز میتونی بیای و اینکه هزینش ۱۶۰۰ میشه و اینکه ۷ روزه هم جوابش میاد سلفری بیشتر برای تشخیص معلولیت ایناس میخای چیکار اونو

میگم شما هم تعیین جنسیت میدی تو ۸هفته   هم سلفری؟  هزینه اش بالا میره   بعد تعیین جنس ...

من اگه بشه همون تعیین جنسیت رو انجام میدم سلفری ک واجب نیس چرا انجام بدم

ن عزیزم ب خیلیا هم گفتن دختر انشالله ب من و شماهم هم میگن پسره و درست هم هست من زنگ زدم آزمایشگاه من ...

سلفری گفتم جواب تعیین جنسیت رو دقیق بگه برا تعیین جنسیت فقط ، میگم من دوجا زنگ زدم میگن از ۸ هفته و ۶ روز به بالا که  جوابشم ۱۰ روزه میاد