2777
2789
تعیین جنسیت به من گفتن از ۸هفته و ۶ روز به بالا   دو ونیم هزینشه

کدوم شهری ؟؟؟الان تو تهران بهترین آزمایشگاه مندل هست ک شاید تو هزارنفر دونفر اشتباه بشه من زنگ زدم گفت از هفت هفتع و یک روز میتونی بیای و اینکه ۱۶۰۰هزینشه چرا انقد قیمت و هفته اینا رو ب شما بالا گفتن تازه گفت یک هفته ای هم جوابش حاضره

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوبه هزینش به من نوبل اصفهان گفت ۲ و خورده ای  یکی دیگه هم ۲و نیم

خیلی زیاد میگنا زنگ بزن مندل بهت میگه بری کدوم آزمایشگاه اصفهان بعد قیمت رو هم بپرس

خیلی زیاد میگنا زنگ بزن مندل بهت میگه بری کدوم آزمایشگاه اصفهان بعد قیمت رو هم بپرس

ممنون گلم  حالا فردا زنگ میزنم مندل ببینم تو کدوم آزمایشگاه اصفهان انجام میدن و چقدره قیمتش و حدس میزنم همه آزمایشگاهها بفرستن نمونه ها رو به مندل 

ممنون گلم  حالا فردا زنگ میزنم مندل ببینم تو کدوم آزمایشگاه اصفهان انجام میدن و چقدره قیمتش و ح ...

آره احتمالا همه میفرستن و انجام میدن توکل بخدا انشالله جفتمون دلمون شاد بشه اشک شوق بریزیم

واقعا ؟ فکر میکررم شکم سرد دختره   آخه سر دخترمم اینطور بودم

عزیزم منم شکمم اکثرا سرده نمیدونم جنسیت چیه سر این بارداری اصلا حالت تهوع ندارم ولی دوتا بارداری های قبلیم حالت تهوع داشتم تا ۴ماهگی 

خدایا خودت کمک کن 
من از فکر و خیال زیاد و ترس زیاد شبا تا خود صبح خوابای ناجور میبینم

تو یه گروه عضوم میگفت آزمایشها الکیه درست نمیگه  ولی دیگه چاره چیع ، میگم فک کنم جنین باید ۷هفته باشه  ببین من الان ۶ هفتمه ولی ین واقعی جنین ۴هفته هستاااااا از لقاح حساب میشه  یعنی فک کنم برلی ۷ هفته باید ۹ هفته رفتاااااا  من که ازترس گفتم سلفری هم بدم تو سلفری دیگه جنسیتشو دقیق میگن  اینهمه اذیت نمیشیم