2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان  

ربطی ب جنسیت نداره ن تنها این بلکه تمام علایم تعیین جنسیت همش کشکه منم ی دختر ۴ساله دارم الان باردارم علایمم کپ بارداری دخترمه 

برای حاجتم یه صلوات می‌فرستی اگه فرستادی لایکم کن منم برات بفرستم
ربطی ب جنسیت نداره ن تنها این بلکه تمام علایم تعیین جنسیت همش کشکه منم ی دختر ۴ساله دارم الان باردار ...

آره علائم همش چرت و پرته   من اصلا تهوع نداشتم سر دخترم حتی یه بار   خوشگل شده بودم  حتی انتی رو هم بذارم میگفتن جمجمه و همه چی و جایگیری تو رحم پسر   شکمم تیز  کلا همه چی پسر  سونو آنومالی گفت دختر 

آره علائم همش چرت و پرته   من اصلا تهوع نداشتم سر دخترم حتی یه بار   خوشگل شده ب ...

منم ذره ای حالت تهوع نداشتم سمت راستم بود عاشق ترشیجات بودم الانم دوباره دقیقا همونم هیچ فرقی نکردم شما رژیم اینا نگرفتی قبل بارداربت؟؟

منم ذره ای حالت تهوع نداشتم سمت راستم بود عاشق ترشیجات بودم الانم دوباره دقیقا همونم هیچ فرقی نکردم ...

پارسال کلی رژیم داشتم  از بس برنج و سردی نخوردم موهای سرم ریخت بعد جالبیش اینه اقدام نکردم  فکر میکردم باید بگذره چندماه طبعم گرم بشه اقدام کنم 🤐   فقط بهمن و اسفندپارسال بود که نشد البته با خوردن قرص لتروزول و آزادسازی  چون من پلی کیستیکم  نه پریود میشم خودم و نه فولی دارم  سر دخترمم آمپول و قرص خوردم  بعد عید چند باری با قرص و اینا اقدام کردم نشد مرداد و شهریور رفتم عکس رنگی و آزمایش و اینا و شوهرم اسپرم آزمایش داد بعد آبان با قرص اقدام کردم نگرفت  این ماه قرص خوردم گرفت فقط هم روز تخمک گذاری رابطه داشتم  دوبار الیته میگن این قرصها دخترزایی میاره تو این چند وقتم گاهی خودم فلفل سیاه میخوردم  و جنسینگ و خرنوب و اینا رو پودر کردم دادم شوهرم  خودمم برگ محمدی تو پریود دم میکردم همین   

پارسال کلی رژیم داشتم  از بس برنج و سردی نخوردم موهای سرم ریخت بعد جالبیش اینه اقدام نکرد ...

منم تقریبا دوسه ماه موز و فلفل سیاه و کاسنی و تخمه و گردو دادم ب شوهرم خورد ده روز آخر هم عسل و خرنوب و ارده شیره و موز و گردو اینا خیلی خیلی خورد من خودمم از پریود تا شب اقدامم رژیم سفت و سخت داشتم اصلا فکرشم نمیکردم با یک اقدام باردار بشم سر دخترم یکسال تو اقدام بودم آخرشم با لتروزول و اچ ام جی و اچ سی جی و هزارتا قرص باردار شدم فکرشم نمیکردم اقدام اول بگیره وگرنه ماه اول اقدام نمیکردم منم فقط ی اقدام شب تخمک گذاریم داشتم ولی خب خودم آنچنان گرمی اینا نخوردم درحد ۲۰روز رژیم داشتم 

منم تقریبا دوسه ماه موز و فلفل سیاه و کاسنی و تخمه و گردو دادم ب شوهرم خورد ده روز آخر هم عسل و خرنو ...

من دوبار اقدام کردم  ، سلفری هم درست جواب میده هاااا تو ۱۰هفته و ۶روز بعد از ان تی برو سلفری   من موندم سلفری رو برم یا برم آزمایش تعیین جنسیت خون  ،   دلم آشوبه  من استرس میگیرم ماهام یخ میکنه الان هر روز و شب پاهام یخه  دارم میمیرم دیگه  فقط بدونم  

منم تقریبا دوسه ماه موز و فلفل سیاه و کاسنی و تخمه و گردو دادم ب شوهرم خورد ده روز آخر هم عسل و خرنو ...

الان ۵ هفته و ۶ روز هستم طبق تقویم حاملگی  البته سونو تشکیل قلب نرفتم  اون هفته میرم