2777
2789
عنوان

خواهر شوهر متقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 138 پست
اوووو عزیزم وا بده چقدر خودتو بالاتر میگیری  چون مجردن اونا؟؟!!!! خب باشن مگه همه چی ب ازدواج ...

چرا نمیفهمین.

میگم منم خوشم اومده ک طرف از سلیقه خوشش اومده منو الگوی خودش قرار میده ولی چرا وقتی من الجوشن منو خراب میکنه؟ چون نمیتونه مثل من بشه. سعی میکنه ب شوهرم بگه زنت زشته طلاقش بده.  بچت زشت میشه.....من ازاین چیزا ناراحت میشم

قصد تعریف ندارم اصلا. دروغ ک نمیگم  خصوصیات ظاهریمو گفتم.. من میگم‌میخان خودشونو شبیه من کننن خوششون اومده ایرادی نداره.

ولی چرا از من ایراد میگیرن‌میگن زشت. چون بااین همه تقلید بازم مثل من نمیشن میگن زشته. چون چشم ندارن ببینن. همش یکاری میکنن شوهرم ازم دور بشه مثلا میگن زشته. شانس نداشتی زن خشگلم پیدا می‌شد. درصورتی ک از حسادت میگن. پس چرا هرکار‌من مینم انجام میدن.فکر کنین

باشه فهمیدیم تو حوری هستی  اینقدر از خودت تعریف کردی حالم بهم خورد

پس شمام داری از خصوصیات ظاهری حسادت میکنی.یا نمیفهمین.؟

میگم منم خوشم اومده ک طرف از سلیقه خوشش اومده منو الگوی خودش قرار میده ولی چرا وقتی من الجوشن منو خراب میکنه؟ چون نمیتونه مثل من بشه. سعی میکنه ب شوهرم بگه زنت زشته طلاقش بده.  بچت زشت میشه.....من ازاین چیزا ناراحت میشم

قصد تعریف ندارم اصلا. دروغ ک نمیگم  خصوصیات ظاهریمو گفتم.. من میگم‌میخان خودشونو شبیه من کننن خوششون اومده ایرادی نداره.

ولی چرا از من ایراد میگیرن‌میگن زشت. چون بااین همه تقلید بازم مثل من نمیشن میگن زشته. چون چشم ندارن ببینن. همش یکاری میکنن شوهرم ازم دور بشه مثلا میگن زشته. شانس نداشتی زن خشگلم پیدا می‌شد. درصورتی ک از حسادت میگن. پس چرا هرکار‌من مینم انجام میدن.فکر کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوهم جوگیر🤣

نترس بابا، اگر کسی بودی اینجوری نمینوشتی، اینا هم رفتارهای عادی ه که واسه خودت ضریب میدی بهشون. 

آخه قبل تو تو موبایل یا محله و فامیل موی صاف ندیده بودن مثلا؟ از من به تو نصیحت، الکی حرص نسبت به فامیل شوهر نداشته باش.

آهان راستی، نگفتی چی کم داری که حاضر شدی ۵ سال عقد بمونی؟!

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
خیلی زندگی کردن با اینجور آدما سخته الان عمه من اینجوریه همش فکر میکنه خودش خیلی خوبه انقد چشمش ب ...

من از کسایی ک دائما به رفتار و کردار دیگران توجه دارن و زیر ذره بین میبرن اصلا خوشم نمیاد 🥲متاسفانه مادرشوهرم بنده خدا اینجوریه وقتی خونشون میرم حتی به غذامم توجه میکنه دفعه قبل پایینی داشتم استخوان هامو شمرد بهم میگفت چندتا خوردی 🥲فکر کنم ذاتیه دست خودشون نیست

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
از نظر استارتر خواهر خودش هم بهش حسودی می کنه    

چرا نمیفهمین.

متوهم جوگیر🤣 نترس بابا، اگر کسی بودی اینجوری نمینوشتی، اینا هم رفتارهای عادی ه که واسه خودت ضریب م ...

دیده بودن ولی انجام نمیدادن.

منم همینو میگم. تا منو دیدن شروع کردن جدیدا.

چرا نمیفهمین.

من از کسایی ک دائما به رفتار و کردار دیگران توجه دارن و زیر ذره بین میبرن اصلا خوشم نمیاد 🥲متاسفانه ...

خیلی سخته

منم چند نفری میشناسم اینجورین

ولی زنعموم خیلی خوبه یه دختر باحالیه که خدا میدونه

از وقتی وارد خانوادمون شده من از نظر اخلاقی خیلی تغییر کردم خیلی هم باهم دوستیم خداروشکر

همیشه هم بهش میگم

چرا نمیفهمین. میگم منم خوشم اومده ک طرف از سلیقه خوشش اومده منو الگوی خودش قرار میده ولی چرا وقتی م ...

عکس نصف صورتتو میشه بذاری برداری یااگه مشکلی نداری عکس کل صورتتو بده بعد زود بپاک

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

ن میگم از من خوششون اومده میخان خودشونو شبیه من کنن ایرادی نداره.  ولی چرا حالا ب دروغ میگن زن ...

ندیدی این خواهرشوهرای کم سنی که همش دوس دارن بین داداششون عروسشون قراربگیرن اصلا انگاری خواهرشوهره زن داداشش شده همش میخوان داداششون به اوناتوجه کنه سریع میرن میشینن  قبل از عروس جلوی ِِماشین داداششون میخوان عروس بره عقب ماشین بشینه یا همش دوس دارن جایگاه عروس روبگیرن حسودی میکنن کاراییی که عروس میکنه رو انجام میدن ....

کلا این یک اصله که خواهر شوهر مجرد تو خونه خودشو باعروس مقایسه میکنه و دوس داره جایگاه عروس رو بگیره و اولویت تو همه چیز خودش باشه  وواقعا هم واسه اینکه از عروسشون سر تر باسن یا عروس فز اونا جایگاهش پیش داداششون پاینتر باشه انجام میدن و ازهیچ کاری دریغ نمیکنن😁😁

عزیزم رسم دنیا اینه😁😁

حالا خداروشکر خواهر شوهرای شما پولشو دارن قشنگ به خودشون میرسن  خداکنه زودتر ازدواج کنن برن مشغول زندگی خودشون بشن شما راحت شی 

مثل اینکه از نظر تو همه حسودن

وقتی یک نفر این همه مدل مو آرایش از بیرون میبینه تقلید نمیکنه. یهو تورو میبینه متحول میشه ‌خوشحال میشی.

. ازت تقلید میکنه. بعد میگه توزشتی. ناراحت میشی.

چرامیگه زشتی ؟ چون‌نمیتونه مثل توبشه.

حرصت نمیگیره. میگه زشتی و کلی حرفای رکیک؟

چرا نمیفهمین. میگم منم خوشم اومده ک طرف از سلیقه خوشش اومده منو الگوی خودش قرار میده ولی چرا وقتی م ...

خانم شما توی همه تاپیک هات یکی داره بهت حسودی می کنه

خواهر شوهر مجردت بدجنسه خواهر خودت چی؟!!!

مطمئنی که در خصوص خودت توهم نداری؟

باور کن جدی می گم. چرا یکم به خودت به چشم نقادانه نگاه نمی کنی

وقتی به چشمت همه بد هستن و با شما مشکل دارن شاید واقعا رفتار خودت هم ایراد داره

نگران نباش ماله همه همینن خوار شوهر من ۳ سال از من زودتر ازدواج کرده بود وقتی جهاز منو دید کل وسایل ...

خواهر شوهر منم رفت به تقلید از من ماشین ظرفشویی خرید قبل از اون میگفتن نخری سرطان زاست! یخچال جهیزیه ش هم ایرانی بود به تقلید از من شوهرشو مجبور کرد مارک مال منو بخره  

سوال شغلی نپرسید