2777
2789
عنوان

خواهر شوهر متقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 138 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جرمی مرتکب نشدن همه همین کارها رو میکنن 

فقط شما نیستی 

بیشتر خانوما الان دارن کراتین ناخن و........

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 
چقد از خودت تعریف کردی 😅خاکی باش خواهرم دنیا دو روزه

خیلی زندگی کردن با اینجور آدما سخته

الان عمه من اینجوریه

همش فکر میکنه خودش خیلی خوبه

انقد چشمش به اینه که کی داره ازش الگو میگیره بگه فلانی حسوده

عروسی عموم منو عمم رفتیم یه آرایشگاه عمم موهاشو جمع کرد من کرلی

بعد یهو خاله عروس هم اومد اون آرایشگاه گفت میخوام باز درست کنم

هیچی ما رفتیم تالار اون بعد ما اومد ،عمم بدو بدو اومد گفت ببین به آرایشگره گفت باز درست کن ولی من جمع کردم اونم جمع کرده😂😂😂

گفتم عمه اون کرلیه چون موهاش کوتاه تو داری جمع میبینی😂😂😂

خود درگیری دارن

ن قصد تعریف ندارم اصلا. دروغ ک نمیگم . من میگم‌میخان خودشونو شبیه من کننن خوششون اومده ایرادی نداره. ...

عزیزم به جای حرص خوردن و تاپیک زدن رک و مستقیم جوابشونو بده گل من ...بگو خداروشکر به چشم شوهرم قشنگم نظر بقیه هیچ اهمیتی نداره برامون یا به شوهرت بگو یبار ک جوابشونو بده دیگ حرف نمیزنن

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

اوووو عزیزم وا بده چقدر خودتو بالاتر میگیری 

چون مجردن اونا؟؟!!!!

خب باشن مگه همه چی ب ازدواجه

من و دوستامم از لباس و رنگ ناخن هم خوشمون بیاد میپرسیم از هم گاهیم با هم خرید میکنیم همه چی مثه هم بر میداریم 

چرا انقدر بزرگش میکنی

شما چون کوچیکتری و ازدواج کردی حس میکنی اونا لایق شبیه شما بودن نیست؟!

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اتفاقا من اگه کسی از سلیقم خوشش بیاد و بخواد شبیه من بشه خیلی لذت میبرم خودمم آدمیم اگه از چیزی یا ...

چرا نمیفهمین.

میگم منم خوشم اومده ک طرف از سلیقه خوشش اومده منو الگوی خودش قرار میده ولی چرا وقتی من الجوشن منو خراب میکنه؟ چون نمیتونه مثل من بشه. سعی میکنه ب شوهرم بگه زنت زشته طلاقش بده.  بچت زشت میشه.....من ازاین چیزا ناراحت میشم

قصد تعریف ندارم اصلا. دروغ ک نمیگم  خصوصیات ظاهریمو گفتم.. من میگم‌میخان خودشونو شبیه من کننن خوششون اومده ایرادی نداره.

ولی چرا از من ایراد میگیرن‌میگن زشت. چون بااین همه تقلید بازم مثل من نمیشن میگن زشته. چون چشم ندارن ببینن. همش یکاری میکنن شوهرم ازم دور بشه مثلا میگن زشته. شانس نداشتی زن خشگلم پیدا می‌شد. درصورتی ک از حسادت میگن. پس چرا هرکار‌من مینم انجام میدن.فکر کنین

دیگه الان دیدی شاکر باش نگو حیف شد

نه تو اون خانواده حیف شد اخه عروسی با پوستی چو آیینه ناخون های کشیده رنگش هم مثل برف باید عروس خاندان سلطنتی میشد

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

چرا نمیفهمین. میگم منم خوشم اومده ک طرف از سلیقه خوشش اومده منو الگوی خودش قرار میده ولی چرا وقتی م ...

مگه شوهرت خودش نمیبینه که اونا بگن زشتی اونم بگه اره

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤