2777
2789
عنوان

خواهر شوهر متقلب

| مشاهده متن کامل بحث + 3876 بازدید | 138 پست
چرا نمیفهمین. میگم منم خوشم اومده ک طرف از سلیقه خوشش اومده منو الگوی خودش قرار میده ولی چرا وقتی م ...

عزیزم درست صحبت کن ما خانواده شوهرت نیستیما نمیفهمین حرف خوبی نیست

شما باید از اول قشنگ توضیح میدادی همش از خودت گفتی نگفتی اونا گفتن زنت و طلاق بده زشته !!!!

در ضمن یکم خاکی تر باش حس بدی نده بهشون اگرم اونا سبکشون بی فرهنگیه بی خیالشون بشو اهمیت نده 

حالا شوهرت ب حرف اوناس مگه؟!!!

شماسعی کن بی تفاوت باشی رفت و آمدتو کم تر کن

حالا اونا حسود شما ک منباید ب حسادتشون دامن برنی 

یا اعصابتو خورد کنی 

اگه خیلی اذیتی برو پیش مشاور رفتار مناسب باهاشونو بپرس

موفق باشی

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
خیلی سخته منم چند نفری میشناسم اینجورین ولی زنعموم خیلی خوبه یه دختر باحالیه که خدا میدونه از وقت ...

خداروشکر حتما خوش انرژی و دل بزرگه😍😉

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندیدی این خواهرشوهرای کم سنی که همش دوس دارن بین داداششون عروسشون قراربگیرن اصلا انگاری خواهرشوهره ز ...

منم همین حرفو میزم. هیچکس درک نمیکنه .منظورم رو نمیفهمن.

دقیا همین خواهر شوهرم با شوهرم جوری نزدیک بوده ک من الان باشوهرم نیستم.

حرص میخوره ک زن گرفته و. تقلید و...

اگه واقعا اینطور باشه که تعریف کردی. حس میکنم خواهر شوهرات دل ساده ای دارن که به روت میارن که از چیزای تو خوششون میاد چون می تونستن ازت ایراد بگیرن و بعد برن یواشکی خودشونو عین تو بکنن. و دوم اینکه دیدن تو این بودی ازدواج کردی و میگن شاید اگه مثل تو باشن اونام بتونن ازدواج کنن. در کل اون خواهر شوهرات ساده و مهربون به نظر میان

اگه واقعا اینطور باشه که تعریف کردی. حس میکنم خواهر شوهرات دل ساده ای دارن که به روت میارن که از چیز ...

دقیقا همین کارو میکنن ایراد میگیرن بعد میرن خودشون شبیه من‌میکنن. کجاش دل ساده ای دارن

از نظر استارتر خواهر خودش هم بهش حسودی می کنه    

میفهمم منم یکم حس کردم غُلُوّ میکنن وگرنه مگه میشه کسی بدون لیزر یدونه موهم تو بدنش نداشته باشه مگراینکه هومونی توی بدنش نباشه که به بلوغ برسونتش ،همون نوزادتازه متولدشده یاجنین توی شکم مادر هم مو داره، کاری به حرف استارتر ندارم که خیلی اغراق کرده اصل موضوع رو خواستم بهش بپردازم بافرض به اینکه استارتر حرفاش درست باشه کلا خواهرشوهر مجرد اینجوریه با عروس

عزیزم درست صحبت کن ما خانواده شوهرت نیستیما نمیفهمین حرف خوبی نیست شما باید از اول قشنگ توضیح میداد ...

قصد بدی نداشتم. از اینکه گفتم‌نمیفهمین یعنی متوجه نشدین..

باید از اول توضیح میدادم؟

شمام نباید از اول قضاوت میکردین منو.باید اول میپرسیدی .

متوهم جوگیر🤣 نترس بابا، اگر کسی بودی اینجوری نمینوشتی، اینا هم رفتارهای عادی ه که واسه خودت ضریب م ...

خانواده شوهرم تو خونش زندگی میکنن. خونه ای ک ارثیه شوهرمه.

خودشونم ارثیه دارن.

گفتیم ارثیه ما مال شما. کلا معاوضه کنیم.

گفتن ن همینجوری بده بهمون ما دختریم صغیریم.

شوهرم گفت منم صغیرم. گفتن توکار برو اجاره. کن بما ربطی نداره.

۵ سال اذیتش کردن ابرو بردن و...

قصد بدی نداشتم. از اینکه گفتم‌نمیفهمین یعنی متوجه نشدین..  باید از اول توضیح میدادم؟  شم ...

عزیزم شما تاپیک زدی باید توضیح میدادی

ما ک  کنار شما نیستیم 

فقط گفتی مثل شما میپوشن و عمل میکنن

قضاوت نکردم گلم 

زیاد خودتو‌ در گیرشون کردی

ببین وقتی میری تو خانواده ایی. ک دختر مجرد از شما بزرگ تر دارن باید بدونی یه سری چیزا پیش میاد معمولا

حالا یکمم رو خوبیاشون تمرکز کن 

دیدگاهت تغییر میکنه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

الان بقیه پستهات رو دیدم

واقعا حالت خوب نیست

البته تقصیر اطرافیانت هم هست

بنظرم یه کم جدی باش و حقت رو با ادب و احترام بگیر و زندگی مستقل شروع کن. دو روز دیگه حامله میشی مکافات داری. ولی خواهشا از این توهم ها نزن.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
حالا تو چرا حرص میخوری اونا هم دوست دارن به خودشون برسن هر انسانی از چیز خوب تقلید میکنه

خوشم اومده ک از سلیقم خوشش اومده.

و من الگوشون هستم.

ولی از اینکه  از من ایراد میگیرن. بعد تقلید میکنن حرصم‌میگیره. واقعا حسادت نیست پس چیه.

اصلا نمیخام بگم همه چی تمومم قصد تعریف از خودمو نداشتم رفتارشون گفتم. هیچکس درکم نمیکنه چی‌میگم. حتما باید این‌مدلی براشون پیش بیاد.

هیچ‌چیز از هیچکس بعید نیست.

واقعا هم راسته هرچقدر خوب باشم همه فکر‌میکنن من بدم

الان بقیه پستهات رو دیدم واقعا حالت خوب نیست البته تقصیر اطرافیانت هم هست بنظرم یه کم جدی باش و ح ...

با اینکه بی‌ادبی و بی‌احترامی دیدم. احترام رو حفظ کردم. هیچوقت بی‌احترامی نکردم.

همش تهمت و ....

من واقعا هیچ توقعی نداشتم ندارم.

از نظر اخلاقی هم خوبم بسازم. ولی .. حیف .

َوهرم خودش گفت لیاقتت نداریم

منم همین حرفو میزم. هیچکس درک نمیکنه .منظورم رو نمیفهمن.  دقیا همین خواهر شوهرم با شوهرم جوری ...

میفهممت شما چون خیلی از خودت تعریف کردی بقیه گارد گرفتن مفهوم حرفاتونو بچسبید  کاری نمیشه کرد متاسفانه  مگراینکه ازدواج کنن برن سرخونه زندگی خودشون ومشغول زندگی خودشون بشن وکمتر خودشونو درگیر شما کنن.

اینم بدون که اگر ازدواج هم بکنن کمتر میشه ولی قطع نمیشه چون مورد مقایسه قرار گرفتید کم و بیش بازهم ازاینکارا میکنن شما فقط بخند و رد شو 

اگرم خواستن دوبه هم زنی بکنن بالطافت وسیاست ورق رو به نفع خودتون برگردونید سنجیده تر جواب بدید وپشت همه جوابهاتون خصومت نباشه یجور رفتار کنید که براتون مهم  نیست واونا هرکار کنن شما جایگاهتون عوض نمیشه وقتی گفتن زشته بگو آره ماشالله پوست صاف وسفید وبی مو چقدم زشته به به پس زشت بودم نفهمیدم به دست وناخن و انگشتاتون نگاه کنید بین این حرفایی که میزنید جوری که ببینن واقعا دارید کیف میکنید ازپوستتون وخوشگلیتون  دیگه توطئه هاسون خنثی میشه  حتما هم پیش شوهرتون اینکارو انجام بدید.

کلا به بازی بگیریدشون وقتی دارن بدگویی میکنن پیش شوهرتون  اونموقع شوهرتون هم میشه مثل شما  به حرفاشون اهمیت نمیده یااگه بدگویی کردن به تمسخروبازی میگیرتشون