2777
2789
عنوان

خواهر شوهر متقلب

3876 بازدید | 138 پست

شوهر من آخرین فرزنده خونواده.

دوتا خواهر شوهر مجرد دارم. یکی همسن  مادرم. ۴۶ سالشه یکی هم ۳۷ سالشه .

یعنی تااینکه ک عمرشون گذشت  چادر می‌پوشیدن اهل آرایش و لاک و تیپ مانتویی و... نبودن. آنوقت من عروسشون شدم .سعی کردن خودشون رو مثل من کنن. .

من مثلا صورتم و تنم یه دونه مو نداره.همش میگفتن  چی میزنی تنت صافه؟گفتم هیچی .

بعد اینا برعکس من آنقدر میدارن رفتن لیزر  مثل من بشن.

مثلا پوستم خیلی سفیده. گفتن چی میزنی ک انقدر پوشتت سفیده. ؟

گفتم هیچی .

رفتن لیزروستشون روشن بشه ک هیچ کلی  دارو کرم های گرون ک سفید بشن و...

حتی توتابستون تواین ۵ سالی ک عقد بودم ،صبح تاغروب می‌نشستم می‌نشستم پوستم برنزه بشه ..چون تو دیده جلب توجه

ولی پوستم خراب شد بهم نمیاد. ککو مک و کلی ...

مثلا موهام لخته وصاف.میگن چی میزنی ک صافه؟ کراتیه؟.

میگم نه.

میگن پس چیه؟ گفتم صاف هست چیزینمیزنم که.

رفتن موهای فرشون کراتین کردن و کلی شامپو و کرم و اتو مو.

مثلا ناخنم کشیدست.لاک میزنم انگار کاشتم.

میگن کجا کاشتی.گفتم نکاشتم.مال خودمه.من فقط  لاک زدم..باور نمیکنن.

میگن مارو ببر همون آرایشگاه.کارش خوبه..

اینا بماند 

دیشب تنم یه سویشرت مشکی خشگل بود با پوتین و شلوار جذب مشکی پوشیدم.

سلام کردم ج ندادن، بر وبرو منو نکاه کردن وسریع گفتن من یه سویشرت مشکی و شلوار مشکی و اینا بخرم براخودم  .الان رفته خریده دیده بهش نمیاد.

براهمین چیزا الان یکساله میره باشگاه مثل من خودشون لاغر کنن تابرای من بپوشم بپوشن بهشون بیاد.

.ولی با اینکه لاغر شدن چیزایی ک من میپوشم ب اینا نمیاد.

رو اعصابن.

کلی چیزای دیگه هم هست. حتی دوسدارن شوهر ک میکنن مثل شوهر من باشه. من ک دعا میکنم باشه اعصاب بگیرن و کلی مریضی .حسرت زندگی منو میخورن. فقط ظاهر رو میبینن

بدبختا چی می‌کشن از دست تو

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش ماله همه همینن خوار شوهر من ۳ سال از من زودتر ازدواج کرده بود وقتی جهاز منو دید کل وسایل خونشو عوض کرد چیزای شبی به مالع من خرید🤣

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
یعنی چی

یعنی شما دیگه خیلی توهم زدی تاپیکای خودت رو یبار بخون تو هر تاپیکت با یکی مشکل داری. فکر نمی‌کنی یکمم مشکل از خودت شاید باشه؟؟؟

من بحثی با آدم احمق و متعصب ندارم. چشم هرچی شما می‌گی درسته‌. اگر می‌خوای بحث کنی استدلال بیار. بازی احساسی راه انداختن و ننه من غریبم راه انداختن و آی دلمو شکوندی رو ببرید واسه بقیه چون اینجانب حوصله‌ی خاله خشتک‌بازی رو ندارم.
حالا چه اشکالی داره اونا هم یه تحولی به خودشون بدن تو رو دیدن خوششون اومده خواستن یه تغییری کنن بدجن ...

ن میگم از من خوششون اومده میخان خودشونو شبیه من کنن ایرادی نداره.

ولی چرا حالا ب دروغ میگن زنت زشته شانس نداشتیم و... پس چرا خوششون اومد تقلید میکنن. با این همه تقلید بازم مثل من نمیشن.

براوهمین‌این حرفا میزنن.چون‌نمیتونن منو ببینن.

چقد از خودت تعریف کردی 😅خاکی باش خواهرم دنیا دو روزه

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹