2777
2789

من دوباره هم براش غذای مورد علاقشو درست کردم

اومد پیشم هر چی بهش گفتم نموند گفت گوشیم خونمونه نمیشه

گفتم خب بعدا در راه شرکت برو

ولی نموند

😭😭😭

حتب یکی از فامیلامون که خونمون بود گفت چقدرم تحویلت میگیره😢🖤

خیلی ناراحتم خیلی خیلی زیاد

حتی خواهرمم اومد گفت گفت نه باید برم

نگید کار مهم داشته که مطمئنم نداشته

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

دو حالته یا دوست نداره زیاد یا خونتون معذبه

فک کنم معذبه

ولی من خیلی زحمت کشیدم 

هر دو بار

اون کسی که به خاطرش معذبه نییست و میدونه

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اولشه راحت نیس

نه دو ساله عقدیم نزدیک عروسیمونه

به نظرم کارش درست بوده  شوهرت ادم سر و سنگینی هست

خاله زنکش نکن.  بعد هم انقدر نزار حرف های جهت دار و دو به هم زنی دیگران انقدر راحت روت تاثیر بزاره . 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

خب ازش بپرس دلیل این رفتاراش چیه.بگو اگه منو نمیخوای خب بهم بگو.چرا با احساساتم بازی میکنی

😭😭😭هییی

خیلی ناراحتم

اگ فقط یه لحظه فکر کنه میگه اینهمه زحمتکشیده من فقط بمونم و غذاشو بمونم ولی بازم💔

به نظرم کارش درست بوده شوهرت ادم سر و سنگینی هستخاله زنکش نکن. بعد هم انقدر نزار حرف های جهت دار و ...

من واس حرف بقیه نیس اصلا

من دفعه ی قبلم که کسی نبود ناراحت شدم