2777
2789

یکی رو دوست دارم ۳ساله باهمیم وضعیت مالیش خوب نیست خیلی امید داشتم درست شه نشد

این هفته رفتم سفر دیدم من همه چی دارم خونه بابام خوش وخرمم چرا ازدواج کنم چون ممکنه بعد ازدواج دیگه نتونم اینطوری لاکچری زندگی کنم حداقل باتوجه به شرایط مالی عشقم

از طرفی میگم گناه داره نکنه تموم کنم نفرینم کنه

شما باشید چیکار میکنید؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب  دوران قبل ازدواج واسه شناخته دیگه

به نظرم اگه خونه بابات شرایط بهتره خاهشا ازدواج نکن بعدا خیلی حسرت میخوری 

اونم که شرایطش بده بره با کسی که هم تراز خودشه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

منکه به پاش موندم

به ی جایی رسید ولم کرد

منم تو خونه بابام خوش بودم اما دیگه جایی تو خونمون نداشتم و از خونه ام زدم بیرون

نه دیگه عشقی دارم نه خونه ای

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

شما از اول شرایط ایشون رو میدونستی پس قطعا گناه داره با احساساتش بازی کردی خواهر 

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

والا طرف خوبم هست هزارتا مشکل آدم میخوره

بنظرم خونه پدر شرایط عالی داره کسی اصلا ازدواج نکنه بهتره

چرا آدم راحتی و آسایش آرامش و ول کنه

شااااید طرف یک در میلیون آدم خوبی در اومد از همه نظر و راحتی و آسایش از خونه پدر بیشتر شد؟!

اصلا ریسک خوبی نیست

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

تلاشی نمیکنه برای بهتر شدن؟؟

نمیدونم واقعا خوبی هم داره شده دستش تنگ بوده بهترین کارا رو کرده 

یکم مغروره و این بده 

من ۲۶سالمه اون۳۳ بعدازدواجم بچه اینا میخواد من دلم پیشرفت میخواد شرایط بدی گیر کردم😢

تلاش میکنه و نمیشه یا دس رو دس گذاشته از غیب برسه این مهمه 

ولی در کل شما حق انتخاب دارین اگر قراره بعد ازدواج تحت فشار مالی قرار بگیری مطمئن باش به مرور عشق هم از بین میره  درست تصمیم بگیر  

اسمم نظر همسرمه