2777
2789
عنوان

مچ پای کلفت

1828 بازدید | 34 پست

سلااااام دوستانم، شبتون بخیر

من اندامم متناسب نیس پایین تنه بزرگی دارم و بالا تنه کوچیک، باسن و رونم تپله، مچ پامم کلفت، از طرف دیگه سینه هام کوچیکه و کمرم باریک😐🤦همه چربیا پایین رفته می‌خوام ببینم با باشگاه میشه درستش کنم؟یا باشگاه کل بدنو لاغر می‌کنه؟مخصوصا مچ دلم می‌خوام لاغر بشه، اندام الانم رو دوست دارم جذابه ولی بیشتر مشکلم مچ پام هست ک باعث شده پاهام کوتاه بنظر بیاد چیکار کنم بنظرتون کسی با باشگاه تونسته این ایرادو رفع کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله یکی بود پایین تنش خیییلی چاق بود رون و باسنش یمدت دیدم آب شده گفتم شیطون لاغر کردیش چرا😉 گف می ...

کلا لاغر شده بود یا فقط پایین تنه؟ من میترسم کلا لاغر بشم، چون بالا تنم کوچیکه، سینه هام از اینم کوچیک تر بشه چیزی نمی‌مونه ازش😐😢

کلا لاغر شده بود یا فقط پایین تنه؟ من میترسم کلا لاغر بشم، چون بالا تنم کوچیکه، سینه هام از اینم کوچ ...

نه پایین تنش لاغر شده بود در کل هیشکی از هیکلش راضی نیس منم بالاتنم درشته میزارم عکسمو تو هم بزار