2777
2789

سلام اسی خانما

امروز ی خانم تعریف می‌کرد که پسرش۱۷سالشه و با رفیق پسرش ارتباط بد داره!!!آورده بود روانشناس

خانما کی این موضوع اومد داخل ایران از این چیزا ک نبود

بهش گفتم خانم اولین نفر پسرته،

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اسی خانما امروز ی خانم تعریف می‌کرد که پسرش۱۷سالشه و با رفیق پسرش ارتباط بد داره!!!آورده بود ر ...

وا، بود

از قدیم الایام بود

ولی خیلی خیلی خیلی بد بود

حالا دارن عمومیش میکنن و ربطش میدن به گرایش طبیعی و ال و بل 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
خب چیکارا میکنین چند وقته فهمیدی سنگ داری؟ اندازه هاشون چقدرن؟

گلم من ۳ ساله درد میکنه 

یه شب غذای چرب خوردم ، چشمت روز بد نبینه انگار یکی داشت معده و‌ کبدمو‌از جاش میکند .‌ ۳ شب اورژانس زنگ دم با مسکن و‌مورفین اروم شدم ، الانم هر چند وقت یه بار درد میگیره مجبورم یه قاشق چایی خوری مجبورم  متادون بخورم تا اروم بگیره