2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید همسر شما واقعا سنگهای صفراش از بین رفت؟

فعا ک مجدد نرفته سونو. 

وای تو اخرین سونو سنگی نبود...

الان علائمشم رفته. دیگه بعد غذا خوردن و اینا اذیت نیست. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
با دارو علایمشون رفع شد؟

۴۰ روز، هر صبح جوشونده ۴۰ هسته خرمارو خرد...

دوتا سنگ داشت. اینسری رفت سونو گفتن سنگ نداری 

حالا دکتر گفته مجدد برو سونو برای اطمینان

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
خب خداروشکر  دکتر طب سنتی رفته بود که بهش یشنهاد دادن؟

دکتر طب سنتی رفت دارو نوشت راستش دستمون تنگ بود اون تایم نشد بخریم. 

ماهی ۲ تومن داروهاش بود...

دیگه اینو یکی از اشنایان ک خودشونم با همین خوب شده بودن گفتن

اها گلم همسر شما وقتی دمنوش رو می‌خورد رعایت غذایی هم داشت؟

ففقط شام رو حذف کرد. در حد صرف میوه و سالاد میخورد برای شام. 

تخم مرغ هم که کلا حذف.

دیگه بقیه چیزارو رعایت نمیکرد... عادی. مثلا نهار رو مفصل میخورد