2777
2789
راس میگی منم تقریبا همچین مشکلی برام پیش اومد ولی اون مادرش مخالفت کرد که اینم اهمیت نداد

🥲🥲🥲🥲باباش اینا اینو از خونه انداختن بیرون حتی😔😔😔

تو الان وضعیتت چیشد؟ 

به کوری چشم بعضیا دوباره برگشتم😏😃

هفت سال رابطه شوخی نیست ک بشه راحت در کند باید جون بکنی تا دل بکنی مخصوصا شما ک خودتون دلتون پیش همدیگه اس و خانواده ها سنگ میندازن.

از من می‌شنوی کوتاه نیا 

اگه ازش بگذری میشه بزرگترین حسرت زندگیت ک‌هیچوقت هم نمیتونی فراموشش کنی ن خودش ن خاطراتشو

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر میدونی نمیشه پس بیخیالش شو هفت سال گذشت عمرت رفت دیگه نذار بقیشم بره حتما قسمت نیست اگر بود انقدر طول نمیکشید ۷ سال زمان کمی نیست ینی ۷ تا ۳۶۵ روز .۳۶۵ تا ۲۴ ساعت زمان زیادی میخوای تا دلت آروم بگیره 🥲💔

هفت سال رابطه شوخی نیست ک بشه راحت در کند باید جون بکنی تا دل بکنی مخصوصا شما ک خودتون دلتون پیش همد ...

بعضیا میگن یه خاستگار دیگه بیاد فراموش میشه. و منی که چند نفر اومدن و بخاطرش رد کردم چون میدونستم فراموشش نمیکنم و با فکر کردن بهش باعث خیانت به خاستگارام میشدم. 😔😔😔خیلی حالم بده برام دعاکنید ازاین بدبختی در بیام😔😔😔

جدا نشین 

اون الان ۳۰ سالشه وقت ازدواجشه وقتی ببینن ازدواج نمیکنه ی روز اخر موافقت میکنن 

حتی شده ازدواج نکنین اما تا اخرش با هم باشین جدایی خیلی سخته

ماهم مشکل باباش و زن باباش بود دوسال باهم بودیم من انقد حالم بد شد پام ب تراپیست و روان پزشک باز شد

اخر برگشتیم بهم ببینیم چی میشه

جدا نشین  اون الان ۳۰ سالشه وقت ازدواجشه وقتی ببینن ازدواج نمیکنه ی روز اخر موافقت میکنن  ...

😔😔😔انشالله بهم برسید😔😔😔

اگر میدونی نمیشه پس بیخیالش شو هفت سال گذشت عمرت رفت دیگه نذار بقیشم بره حتما قسمت نیست اگر بود انقد ...

😔😔😔جوری کاعنات دست به دست دادن بهم نرسیم😔حتی خداهم اشکامو ندید💔😔

😔😔😔جوری کاعنات دست به دست دادن بهم نرسیم😔حتی خداهم اشکامو ندید💔😔

گاهی وقتا هرچی زور میزنی هرکاری میکنی نمیشه که نمیشه حتما حکمتی داره💔کم رنگ شدن خاطرات خیلی سخته ولی ممکنه .هیچ چیز نا ممکن نیست این ما آدما هستیم که چیزارو ناممکن میکنیم

گاهی وقتا هرچی زور میزنی هرکاری میکنی نمیشه که نمیشه حتما حکمتی داره💔کم رنگ شدن خاطرات خیلی سخته ول ...

دقیقا حتما حکمتی توش بوده🥲

پس چرا ديگه خانواده خودت مخالف هستن اگه فكر ميكنن پسر خوب نيست تو هم گوش كن

نه پسره خودش خوبه مامان بابایه من از خانوادش خوششون نمیاد

بعضیا میگن یه خاستگار دیگه بیاد فراموش میشه. و منی که چند نفر اومدن و بخاطرش رد کردم چون میدونستم فر ...

میشع درخاستمو قبول کنی باهات صحبت کنم،؟

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍