2777
2789
عنوان

بی منطق ترین قانون و فرهنگ..

229 بازدید | 24 پست

لطفا بحث رو سیاسی نکنید

اسمی از قوم خاص هم نبرید

من رسمی که وقتی یکی فوت میشه افراد و فامیل ها چرا باید تا ۱ سال عزا بگیرین رو اصلا درک نمیکنم

و اینکه من هیچوقت نفهمیدم خدا کیه کی وجود داره دنیای بعد از مرگ که هر چی تعریف میکنن رو اصلا باور نمیکنم چون هیچکس تجربه نکرده پس هیچ نظری نمیشه در موردش داد..

خیلی سوال ها تو مغزم واقعا..

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

منم این رسمو نمیفهمم... 

نامه ای یک خطی: فَكَأَنَّ الدُّنْيَا لَمْ‏ تَكُنْ‏ وَ كَأنَّ الْآخِرَةَ لَمْ تَزَلْ وَ السَّلَامُ گویا دنیا هیچ گاه نبوده و گویا آخرت همیشه هست. از حسین بن علی (ع) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای مورد اول واقعا درست میگی

برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸گر جمع «مادران به خطا»، نامتان نهیم.هرگز نکرده‌ایم خطا در خطابتان.نی اصلتان به قاعده، نی نسلتان درست.دانسته نیست سلسله انتسابتان.جز این حقیقتی که یکی ابر جادوی.آورد و برفشاند بر این خاک و آبتان. 🇮🇷

ولی حتی اگه همه چی الکی باشه خدا واقعیه 

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

اون یکسال برای احترامه حالا که همه تا ۴۰ ام فقط یکم عزاداری میکنن بعد عادیه

اصلا عزا چرا طرف به جای بهتری مگه نمیره

اصلا منطقی نیست

"گرچه منزل بس خطرناک است و مقصد بس بعید/ هیچ راهی نیست کان را نیست پایان غم مخور"               **کاربری دست دو نفر**

منم اولیو درک نمیکردم تا مامانم فوت شد😿 دومیو هم همچنان درک نمیکنم خیلیا میان همچین با اطمینان راجع بهش حرف میزنن با اینکه اصلا چیزی ندیدن منم تعجب میکنم چرا اینجوریه 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
اون یکسال برای احترامه حالا که همه تا ۴۰ ام فقط یکم عزاداری میکنن بعد عادیه

میدونی طرف میخاد عزوسی بگیره بعد یکی میوفته میمیره خب؟ بعد میگن تا سال باید صبر کنید. بعد این بدبختا تا سال صبر میکنن. هنوز سال نشده یکی دیگه میمیره. فکر کن این چرخه همینجور ادامه دار باشه.؟ ینی اینها نباید عروسی کنن.. ؟

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
ولی حتی اگه همه چی الکی باشه خدا واقعیه 

نمیگم خدا الکی

میگم کیه چه شکلی چه جوری 

من الان بهت بگم بهترین آدم دنیام بدون استدلال قبول میکنی؟

من با چه استدلال باید قبول کنم فقط همین.. 

ی چیز بگم. هواشناسی چ طور از ابو هوای ۲۰ روز دیگه میگه؟ ایا رفتن ۲۰ روز دیگه و برگشتن؟  

اونم دقیق نیست ممکنه درست نگه!