2777
2789
عنوان

بی منطق ترین قانون و فرهنگ..

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 24 پست

من خدا رو باوردارم چون اونه که منوافریده اونه که به من حق حیات داده اون مهربونه هروقت که بخوای میتونی باهاش صحبت کنی هیچ وقت تنهات نمیزاره خدای من خیلی مهربونه

تل آویو سقوط کرد(خبری که جهانیان در انتظار آن نشسته اند)

هر موقع ک یه نفر بمیره حداقلش خانواده ی من عزا داری نمیکنن . همون ک بعد خاکسپاری برگشتیم لباسای رنگ و بانگ و آهنگ و خلاصه بزن و بکوب و گردش داریم . اصلا ب عزاداری اعتقاد ندارم

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوال اولو دومت واقعا ربطی به هم نداشتن چرا باهم پرسیدیشون؟

درباره سوال دومتم باید بگم بالاخره یه روزی میری اون دنیارو قشنگ فول اچ دی میبینی کاملا تفهیم میشی که هست یا نیست.یعنی تفهیمت میکنن😄

فقط جلدید ، محتوا مضر و نامفهوم 😏
اصلا عزا چرا طرف به جای بهتری مگه نمیره اصلا منطقی نیست

خب برای بازماندگان

بالاخره ادم دلش میگیره تنها شده یک عزیزش از پیشش رفته

الان دور از جون مامانت بره بهشت تو گریه ات نمیگیره ازش برای مدتی قراره جدا بشی؟ غمگین نمیشی؟

بعد زشت نیس تو غمگینی مثلا دختر خاله ات بساط شادی عروسی شو به راه کنه تو بگی من غمگینم نمیام اونم بگه باشه ولت کنه بره جشن؟ همه برن جشن؟

فلسفه لش اینه عزیزم

نمیگم خدا الکی میگم کیه چه شکلی چه جوری  من الان بهت بگم بهترین آدم دنیام بدون استدلال قبول م ...

کسی خدا رو ندیده . ولی خودتو بسپار بهش میبینه که یه دوسته . 

مذهبی نیستم حتی بی حجاب هم هستم و نماز و روزه هم نه . در کل تو تمام دنیا فقط خدا رو باور دارم 

کچا کوردم ایرانیمه🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

نمیگم خدا الکی میگم کیه چه شکلی چه جوری  من الان بهت بگم بهترین آدم دنیام بدون استدلال قبول م ...

یه لحظه چیزایی که آفریده رو از نظر بگذرون

ماه و خورشید..دریا..جنگل..کوه..

دشت..دمن..صخره‌..آسمان..

زمین..کهکشان..ستاره ها..و.....

خدا خییییلی زیباست.. زیباتر از چیزایی که آفریده