2777
2789
نمیدونم  یهویی کلا بهم ریختم حساس شدم

همون جور که برای تو هم قبل شوهرت خواستگار اومده اونم قبل تو رفته خواستگار!!!!  منطقت الان کجاست؟ 

امید وارم که وقتی مرگ به سراغت میاد،( زنده پیدات کنه) 🙂💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی حساسی خوب رفته باشه منم خواستگار داشتم اونم رفته حتی میدونه خواستگارام کی بوده میدونم کجاها خواستگاری رفته😁

عشق مقدس است و عاشق اهل خیانت نیست⁦❤️⁩ عاشق ناپاکی را به حریم پاک و مقدس دل راه نمی‌دهد 💚 هوس رانباید عشق نامید
من اصلا عین خسالم نمیاد یکی از جاری هام میخاد منو ناراحت کنه از این روش استفاده میکنه منم به طر،ف چ، ...

چه جاری پستی داری من حتی میدونم برادرشوهرم باچندنفر دوست بود وقتی اینو میخاست ولی هیچوقت بهش نمیگم هیچوقت

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

مال من میدونم ک نرفته من اولیش بودم 

ولی دوسه سال قبل اینکه بیاد خواستگاری من همکلاسیش رو.میخواست مخالفت کردن خانوادش 

الان یادم میوفته.بدجووور عصبی میشم😬😬😬😂😂

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

بعد ۵ سال زندگی یادم رفته این سوال و از شوهرم بپرسم ببینم قبل من خواستگاری رفته یا نه البته ما فامیل بودیم اگه می‌رفت می‌فهمیدیم اما تا حالا ازش نپرسیدم یادم باشه فردا بپرسم😁

😂😂خب بره 

واسه ماهم خواستگار میومد دیگه

من مادرشوهرم تو عقد بهم میگفت رفتیم خونه فلان دختر فلان خواستگاری گفتم ااا بسلامتی چرا جور نشد میگفت پسرم پسندش نشد

دوباره هر سری منو میدید میگفت 

ی بار گفتم خب چیکار کنم الان 

ب من چ ربطی داره گفت ناراحت نیستی 😏🤣

گفتم ن واسم مهم نیست گذشته طرف حالا رفته دوکلمه حرف زده الان شغلش جوریه ک هر روز با هزار تا خانوم سلام علیک داره و حرف میزنه اونموقع ک من باید برم طلاق بگیرم با این اوصاف😅

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱