2777
2789
از کجا میدونی خواستگاری همسر اسی سنتی نبوده .شاید واسطه معرفی میکرده میرفتن خواستگاری بازم اسی نگفت ...

عزیزم من کلی گفتم 

منظورم اسی نبود ک 

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نمیگم چون می دونم موقع گفتن اشکم میاد صدام می لرزه و نمیخوام من تو این شدت ضعف ببینه

بزار ببینه 

اصلا تا حالا ناراحتیتو اشکتو دیده ؟ 

باهاش درد دل کن . حداقل سبک میشی

می ترسم از اینکه جلوی من به عشقش به یکی دیگه اعتراف کنه 

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 چی بگم 

یعنی اینقدر سرده ؟؟؟؟ 

تلفنی حرف نمیزنید ؟ یا پیامکی چت ؟ 

برات خرج میکنه ؟ دوس داره باردار بشی ؟ 

😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔 چی بگم  یعنی اینقدر سرده ؟؟؟؟  تلفنی حرف نمیزنید ؟ یا پیامکی چت ؟&n ...

نه زیاد شاید مثلا دو روز خونه نباشه ی بار یا دو بار نه خرج نمی کنه برام بیشتر  صرفه جویی و پس انداز می کنه کلی قسط و وام و بدهی داره 

باردارم

چجوری مثلا چیو در نظر بگیرم ازش

زنگ زدناش مثلا فرض کن قرار دوتایی برید بیرون بعد مثلا آبجیش دعوتش میکنه با شما میره بیرون یا کنسلش می کنه به اظهار محبت شما توجه می کنه اگر مثلا ۱۰ دفعه خسته باشه حاضر ۲دفعه اش برات وقت بذاره شما رو باارزش تر از آداب و رسوم شون می دونه اگر ازش ناراحت بشی چند دفعه حتی اگر مقصر نباشه حاضر برای دل شما کوتاه بیاد....

می دونه اهمیتی براش نداره  نمی زنم من ازش گذشتم الانم فقط به بچه ام فکر می کنم من وبچه ام ما د ...

عزیزدلم هر موقع خواستی حرف بزنی من در خدمتم 

♥️♥️♥️♥️♥️♥️💋💋💋💋💋مراقب خودت و نینی باش

برام مهم نیست اصن مهم الان که بامن 

البته اینم از روز اول نامزدم همه چی رو بهم گفت ریز به ریز گفت حتی ناراحت بشی الان بهتر تا چیزی رو پنهون کنم ازت 

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد