2777
2789

دقیقا مث من 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی کارای شخصی و .. رو به زور انجام میدم

من تو ام یا تو منی 😐

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

چون یه حاشیه امن ساختی برا خودت، مغز دنبال بقاست، باید حاشیه امنتو رها کنی تا ببینی اسیب نمیبینی

حتی شده ۱۰ دقیقه کار اصلیتو انجام بده ، خواستی کاری دیگه بکنی به خودت بگو نهههه، هرروز مدتشو بیشتر کن عادت میکنی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
😔😔خیلی بده..اینکه فقط دارم روز رو شب می کنم

چند سالته؟  من خودم جوونتر که بودم به همه کارام میرسیدم تند تند انجام میدادم ولی نمیدونم چم شد یه سالی هست اینطور شدم 

چون یه حاشیه امن ساختی برا خودت، مغز دنبال بقاست، باید حاشیه امنتو رها کنی تا ببینی اسیب نمیبینی حت ...

خیلی از این روش ها رو میدونم و خوندم ..قانون پنج ثانیه و .. ولی موقع عمل کردن همون ادم قبلیم

چند سالته؟  من خودم جوونتر که بودم به همه کارام میرسیدم تند تند انجام میدادم ولی نمیدونم چم شد ...

من ۲۷..منم قبلا بهتر بودم ولی یک تایمی هس فقط  روزو ک شب می کنم 

الان تو انتظار داری افراد گوشی به دست اینجاتو رو نصیحت کنن که گوشیتو بزار کنار وتلاش کن ؟؟؟؟؟؟؟

نه..دارم خودمو گول میزنم که اگه دارم وقتمو حروم می کنم یک سوال مفید انجام دادم🥲

خیلی از این روش ها رو میدونم و خوندم ..قانون پنج ثانیه و .. ولی موقع عمل کردن همون ادم قبلیم

برو جلو اینه با خودت حرف بزن

تو الان یکی بیاد مشکل تورو بهت بگه خیلی خوب راهنماییش میکنی ولی برا خودت انجام نمیدی، پس برو جلوی اینه همین حرفایی که میخوای به کسی بزنی و توقع داری انجام بده به خودت بگو و بعدم برو جلوی اینه جواب پس بده

سعی نکن فقط انجام بده

منم رفتم کارمو بکنم😅😅

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...