2777
2789
عنوان

نمی‌دونم حکمتش چیه

33 بازدید | 3 پست

اصلا نمی‌دونم از کجا باید شروع کنم، کم آوردم دیگه ، امروز امتحان فنی حرفه ای داشتم، واسه بار دوم بود که امتحان میدادم ولی بازم قبول نشدم، تو این بی پولی رفتم نود هزار تومن دادم واسه امتحان، ولی بخدا اصلا سوالا با چیزایی که من خونده بودم زمین تا آسمون بود، نمی‌دونم دیگه باید چیکار کنم ، دلم میخواد برم یه جایی، دلم میخواد ازش فرار کنم، کاش یکی بود درکم کنه، خانوادمم درکم میکنن و چیزی نمیگن، ولی دیگه خودم روم نمیشه تو چشماشون نگا کنم، یه احساس پوچی دارم، کاش یکی بود باهاش حرف میزدم

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

بگو من گوش می‌کنم 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...
بگو من گوش می‌کنم 

پارسال رفتم کلاس کامپیوتر ، گفتم برم یه چیزی یاد بگیرم تابستونمم بگذره، گذشت و مربیان گفت کارت خوبه برو آزمون بده مدرکشو بگیر ، منم رفتم ، اما سوالا با اون چیزایی که به ما گفته بودن فرق داشت و همین شد که مردود شدم، تو همون رمانا بود که رفتم گواهینامه بگیرم، شاید باورت نشه ولی آیین نامه رو هم دوبار رد شدم، کنکورمو هم خراب کردم، رفتم سرکار با حقوق 1700 اونم کی پارسال، رفتم تو رابطه طرف تو زرد از آب درومد و خلاصه دست طلا زدم خاکستر شد ، رفتم لپ تاب گرفتم با اجازت ویندوزشو خوب نصب نکرده بود، مجبور شدم دوباره خداتومن پول بدم، گفتم حالا که گذشته و کنار اومدم منم شکست خوردم اشکال نداره دوباره شروع میکنم، ده روز از وقتمم گذاشتم واسش کل سوالا رو حفظ کردم ، باورت میشه یه دونه از اون سوالا نیومده بود، کلی نذر و نیاز ، نمی‌دونم چرا همه چیز من به خون جیگر اگه درست بشه، دیگه بخدا منم توان و تحمل ندارم،  مگه یه آدم چه قدر می‌تونه شکست بخوره تو زندگیش؟؟ الان که دارم مینویسم با اشک مینویسم ،چرا خدا باهام این کارو می‌کنه 

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال رفتم کلاس کامپیوتر ، گفتم برم یه چیزی یاد بگیرم تابستونمم بگذره، گذشت و مربیان گفت کارت خوبه ...

عزیزم می‌فهمم چی میگی 

بد بیاری برای همه ممکنه پیش بیاد 

سعی کن کاری رو دنبال کنی که علاقه داشته باشی بهش و حالت رو خوب کنه، و از این شاخه به اون شاخه نپر

کاری رو دنبال کن که استعدادش رو داشته باشی و مهم تر از همه از انجامش لذت ببری 

اگه درسه، تمرکزت روی درس و کنکور باشه 

اگه رانندگی یا هر چیز دیگری هست، حتی اگه چند بار شکست خوردی ادامه بده و دست از تلاش بر ندار 

مطمئنا اگه برای چندتا چیز در حد متوسط تلاش کنی نتیجه نمیگیری اما اگه برای یک چیز در حد عالی تلاش کنی حتماً حتماً نتیجه شو میگیری. 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...