2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه ولی حس میکنم اصلا امادگیشو ندارم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست
ن نمیترسم ازشون ولی شوهرمم پشتم نیست میگ اونا میدونن تو تجربه ای نداری ب حرف اونا گوش میده.بخدا باور ...

پس مشکل اصلی شوهرته باهاش صحبت کن شده دعوا کن ولی دیگه اجازه نده خانوادشو تو همچی دخالت بده پوشک بچم اختیارش باید دست اونا باشه؟ چندسالته؟ ببین به شورهرت باید ببخشید بفهمونی که یه زن کاملی و نیازی به راهنماییاشون نداری

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

هر کاری که خودت فکر میکنی درسته انجام بده ب حرفای اونا هم اهمیت نده،،، 

خواهر منم ی ماه دیگه وقت زایمانشه قراره بیاد خونه پدرم،،،

برا بچه اولیش ی ماه قبل از زایمانش اومد تا سه ماه بعدش رفت،،، من مجردم همه کارای بچه ش با خودم بود اولین نفر بودم ک دیدمش بغلش کردم لباس تنش کردم و....

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن تو دهن شوهرت  نمیشد شما بری خونه مادرت یه چهل روزی قیافه اینارو نبینی؟

الان تو برنامم هست ک برم.ولی شوهرم فعلا مقاومت میکنه میگه فکرشم نکن.مادرشوهرمم میگه مگه میشه بچه ای ک چله اش نرفته ببری مسافرت.تو ماشین بچه تکون نیخوره شیر تو دلش هی تکون میخوره اسهال میشه😑😑😑😑نمیدونم تصورشون از بچه چیه

عجیبی خیلی من تو خ نه مادر شوهرمم میگفت پوشک ننداز بچه منم نمینداختم تا وقتی یکسالش شد رو قالی هاشون دیش میکرد تا اونا باشن دخالت نکنن 

افتاد به علط کردن گفت پوشک کن گفتم نمیکنم خودت گفتی پوشک نکن 

عزیزم خب چرا جوابشونو میدی دوبار که دخالت کردن جواب ندادی بی محلی کردی کار خودتو کردی محکم موندی&nbs ...

اونا منتظر جواب و کار من نیستن ک خودشون انگار صاحب اختیارن میگیرن اونکاری ک دوست دارنو میکنن.من واسه دخترم قنداق اماده گرفتم ک فقط جاش گرم بشه و دستاش تو قنداق یاشه واسه خواب راحتش.مادرشوهرم میگ ن با این باید بچه رو پوشک کنی .پوشک باعث میش پاهاش پرانتزی شه.گفتم اتفاقا قنداق قدیمی فقط اسیب میزنه باعث دررفتگی لگت مطشه تو بیمارستان ببینن قنداق کردی باهات برخورد میکنن.میگ دکترا غلط کردن این همه قدیمیا قنداق بودن کدومشون لگنشون در رفت.گفتم دیگ ی هرحال من از اینا گرفتم.گفت اشکال نداره خودم از قنداق قدیمیا میگیرم واسش قنداقش میکنگ😑

پس مشکل اصلی شوهرته باهاش صحبت کن شده دعوا کن ولی دیگه اجازه نده خانوادشو تو همچی دخالت بده پوشک بچم ...

الان یکم نسبت ب قبل بهتر شده ولی هنوز سر ی سری چیزا خیلی مامانشو قبول داره.۲۶سالمه

اونا منتظر جواب و کار من نیستن ک خودشون انگار صاحب اختیارن میگیرن اونکاری ک دوست دارنو میکنن.من واسه ...

نمیتونی خودت یک روز درمیون بری خونه مادرشوهرت؟ اینطوری می‌فهمن شستن لباس همچین آسون نیس

چقدر نظر میدن و روی مخ هستن 

هر کسی واسه خودش یه دردی داره منکه کلا خونه مادر شوهرم بچه اولم بزرگ کردم الانم باردارم واسه دومی ام ...

وای اونجورین خیلی بده .منم نزدیکم ولی باز همینک خونم ازشون جداس یکم میتونم راحتتر بچمو تربیت کنم.با اینحال وقتایی ک میریم اونجا یا میان کلا کنترل اوضاع از دستم خارج میشه .شما دیگ چی میکشی

منم شوهرم اوایل بچه داریم قبول نداشت فکر می‌کرد هیچی سرم نمیشه واسه همه کارهای بچه با داد و دعوا حرفمو به کرسی میشوندم بعد یه مدت میومد میگفت وای خدا خیرت بده که فلان کارو کردی امروز دوستم میگفت بچه اش فلان شده 

نگاه میکنه بچه داری بقیه رو میبینه خودش متوجه میشه من چقدر خوب مراقب بچه ام و .... دیگه حساسیتش رو بچه کم شد

شما هم هرکاری که صلاح میدونی واسه بچه ات انجام بده 

نمیتونی خودت یک روز درمیون بری خونه مادرشوهرت؟ اینطوری می‌فهمن شستن لباس همچین آسون نیس چقدر نظر می ...

ن بابا من کلا میخوام دورباشم فرقی نداره منم برم اونجا بازبچهرو باز میکنن و لباساشو میذارن من برم بشورم

منم شوهرم اوایل بچه داریم قبول نداشت فکر می‌کرد هیچی سرم نمیشه واسه همه کارهای بچه با داد و دعوا حرف ...

من تغذیه بچمو با اصول شروع کردم و اجازه ندادم هرچیزی ب یچه یدن.پدرشوهرم بعد ی مدت فهمید گفت خدایی این روش خیلی خوب بوده.بچه اصلا مشکل گوارشی نداره ولی بقیه نوه ها همه تا ۶ ماه کولیک و دل درد داشتن.خواهرشوهرم گفت ن ربطی نداره بچه های من ارثشون بود از باباشون ارث بردن مشکلات گوارشی و ربطی ی تغدیه و غذا دادنشون نداره😄