2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه ولی حس میکنم اصلا امادگیشو ندارم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست
نزدیکمونن.تو ی کوچه ایم ما نمیریم اونا تند تند میان.الان قراره واسه زایمانم مامانم از شهرستان بیاد . ...

سخته درکت میکنم 

ولی به این فکر کن دست تنها نیستی میتونی استراحت کنی کارای خونه و تمیزکاری بچه رو بدی دستشون لااقل یه سودی ببر این وسط 🤭

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
من تو کل بارداریم افسردگی داشتم سر این دومی بیچاره از روز اول فهمیدم حاملم فقط هرروز گریه کردم و شبا ...

عزیزم کی اذیتت میکنه؟ رفت و امدتو کم کن برو پیش مشاور ورزش کن کتاب بخون یه کار سبک انجام بده سرت گرم باشع دختر گل اینهمه نراحتی چرا ؟ دوتا بچه ناز و سالم خدا بهت داده دیگه ادم چی میخواد مگه از این دنیا؟ ☺

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من بچه میبینم ذوق میکنم.یا فیلم بچگی پسرمو میبینم دلم غش میره.ولی حرفا و کارای اطرافیان😵سر پس ...

عزیزم 

چقدر اذیتت کردن ، مامانت نبود که اینا هی دستور میدادن؟

من هیچکس نداشتم مراقبم باشه خانواده شوهرم از صبح خروس خون میومدن تا بوق سگ کمک که نمیکردن فقط مزاحمت از اونطرف مهمونم برا خودشون دعوت میکردن من یه سره درحال پذیرایی و ظرف شستن بودم خیلی روزای سختی بود منم خیلی به دخترم شیر میدادم انقدر بالا می‌آورد آخرش دکتر گفت کم شیر بده

ماها دیگه پر تجربه شدیم هر کس نظری داد گوش نده بگو من صلاح میدونم پوشک کنم یا پستونک بدم من که جداً تصمیم دارم اگ پستونک گرفت پستونک بدم چون بچه الکی می‌چسبه به سینه 

عزیزم  چقدر اذیتت کردن ، مامانت نبود که اینا هی دستور میدادن؟ من هیچکس نداشتم مراقبم باشه خان ...

وای الهی بمیرم.شماهم چقد عذاب کشیدی واقعا تو اون حال مهمون داری کردن خیلی سخته

دقیقا من بچه میبینم ذوق میکنم.یا فیلم بچگی پسرمو میبینم دلم غش میره.ولی حرفا و کارای اطرافیان😵سر پس ...

خدای من دتر تو با خودت چیکار کردی؟ به حرفشون گوش نکن دوبار بیشتر یه حرفو زدن بگو خودم بلدم چیکار کنم من مادرشم من صلاحشو بهتر میدونم به پدر شوهرت میگفتی من این طوری برلش صلاح میدونم میترسی مگه ازشون ؟ ای بابا نزار انقدر دخالت کنن 

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗

مگگه تو خونه مادر شوهرتی چقد هم به حرف اینو اونی بی مهلی کن کار ی که درسته انجام بدع

خدای من دتر تو با خودت چیکار کردی؟ به حرفشون گوش نکن دوبار بیشتر یه حرفو زدن بگو خودم بلدم چیکار کنم ...

ن نمیترسم ازشون ولی شوهرمم پشتم نیست میگ اونا میدونن تو تجربه ای نداری ب حرف اونا گوش میده.بخدا باورت نمیشه ی بار مهمون داشتم دیگ‌اونروز پسرمو پوشک کردم باز نذاشتمش.فرداش مادرشوهرم میگ دیروز آرسامو پوشک کرده بودیا گفتم شماازکجامیدونی میگ بالکنتوو

نو دیدیم لباس نشسته بودی فهمیدم پوشکش کردی

بعد اومدم ب شوهرم گفتم ناراحت بودم از این حرف مادرشوهرم.شوهرم با من دعوا ورد میگفت چی گفته مگه 

هر کسی واسه خودش یه دردی داره منکه کلا خونه مادر شوهرم بچه اولم بزرگ کردم الانم باردارم واسه دومی اما اصلا اجازه دخالت نمیدم 

اما چه فایده عوضش کلی حرف بد یاد دختر یک سال و نیمه ام دادن 

چقدر بیشعورن اگه زر مفت زدن بگو خودم بلدم چیکار کنم اصلا به حرفاشون گوش نده کار خودتو بکن دیگه زوری که نمیتونن بچه رو بزارن رو سینت شیر بخوره یا گفتن پوشک نکن یجوری رفتار کن انگار نمیشنوی کار خودتو بکن 

انقدر سگ محل کن گورشونو گم کنن 

من جای شما اعصابم خرد شد 

ن نمیترسم ازشون ولی شوهرمم پشتم نیست میگ اونا میدونن تو تجربه ای نداری ب حرف اونا گوش میده.بخدا باور ...

عزیزم خب چرا جوابشونو میدی دوبار که دخالت کردن جواب ندادی بی محلی کردی کار خودتو کردی محکم موندی  دیکه کاری باهات ندارن 

مگگه تو خونه مادر شوهرتی چقد هم به حرف اینو اونی بی مهلی کن کار ی که درسته انجام بدع

اخه رفت و امدمون زیاده.سر پسرم ما نمیرفتیم اونا ی شب درمیون میومدن.هربار گیر میدادن وای ببر شیرش بده میگفتم ۵ دقیقه پیش شیردادم میگفتن ن مگه چقد معده داره.میگفتن وای خونتون سرده.وای چرا پوشکه.فوری میومدن موشکشو باز میکردن ی شلوار پاش میکردن ی زیرانداز مینداختن زیرش.من هم مهمون داری میکردم هم ی دقیقه میرفتم دسشویی میدیم کلی شلوار و زیرانداز گذاشتن اونجا ک من برم بشورم

وای الهی بمیرم.شماهم چقد عذاب کشیدی واقعا تو اون حال مهمون داری کردن خیلی سخته

خدا نکنه گلم . تقریبا چندهفته مثل شما بودم نیمه شب از خواب می‌پریدم یاد روزای بعد زایمانم می‌افتادم حرص میخوردم از دست همه عصبانی بودم بعد کم کم فراموش کردم اگه میتونی برو بیرون تو خونه نشین روحیه ات خراب تر میشه 

انشالله این دفعه روزای خوبی در راهه