2777
2789
عنوان

نزدیک زایمانمه ولی حس میکنم اصلا امادگیشو ندارم😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 55 پست
من تغذیه بچمو با اصول شروع کردم و اجازه ندادم هرچیزی ب یچه یدن.پدرشوهرم بعد ی مدت فهمید گفت خدایی ای ...

دقیقا بچه داری خودشونو میبینی تعجب میکنی که چرا این شخص که تو بچه داری خودش مونده اومده واسه من نظر میده

همیشه بسپر به حس مادرانه ات هرکاری حست میگه درسته انجام بده این همه بچه سراسر دنیا پوشک میشن آیا پاهاشون کج و پرانتزی شده؟ خودشون قدیما یه عالمه کهنه میزاشتن بین پای بچه هیچی نشده بعد با یه لایه نازک پوشک چیزیش بشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با این همه شرایط سخت چرا به این زودی حامله شدی حداقل میذاشتی۵،۶سالی بگذره بچت بزرگتر بشه خودت از لحاظ روحی بهتر بشی بعد 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
عزیزم با این همه شرایط سخت چرا به این زودی حامله شدی حداقل میذاشتی۵،۶سالی بگذره بچت بزرگتر بشه خودت ...

ناخواسته شد😔😔😔همون اولاش هم بارها خواستم سقط کنم هی پشیمون میشدم 

چقدر واسم عجیبه ک حرف مردم اینقدر روت تاثیر میزاره ک به خاطرش آسایش خودت و بچه هاتو مختل میکنی

من یه بار چهار ماهگی با فامیل شوهر بیرون رفتم هی گفتن سردشه کلاه سرش کن فلان کن گفتم این چهار ماه ک داشتم بزرگش میکردم کجا بودین خودم میدونم بچم چشه بازم شده چیزی بگن جواب میدم

حیفت نمیاد اون نی نی کوچولو فرشته رو اونجوری اذیت کنی

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
چقدر واسم عجیبه ک حرف مردم اینقدر روت تاثیر میزاره ک به خاطرش آسایش خودت و بچه هاتو مختل میکنی من ی ...

دعا کنید خدا توانشو بهم بده بتونم جوابشونو بدم

مشکل ضعف خودمه ک دربرابرشون ماستم

از بچگی هیچ وقت یاد نگرفتم خواسته هامو ب زبون بیارم و چیزی ک ناراحتم میکنه و بیان کنم

دعا کنید خدا توانشو بهم بده بتونم جوابشونو بدم مشکل ضعف خودمه ک دربرابرشون ماستم از بچگی هیچ وقت ی ...

ان شالله عزیزم 

ببین همونجوری با لبخند تو هم جواب بده مثلا بگو بچه قبلیم چهار ساله دارم بزرگش میکنم به خوبی پس خودم بلدم

یا هرچی میگن با آرامش و لبخند جواب بده خودتو و بچه هارو اینقدر عذاب نده ک هیچکی ارزششو نداره 

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
خداکنه منم حالم خوب شه دلم واسه این یچه میسوزه هسچ حسی نسبت بهش ندارم

من تا سه روز اول دوسش نداشتم عادیه کاملا خیلیا اینجوری هستن .. بعد که لمسش کنی بوی بدنشو حس کنی عاشقش میشی انگار از بهشت اومدن گاهی وقتا با خودم میگم از تو بغل خدا اومده بوی خدا میده 🥹 اصلا نگران اطرافیان هم نباش هرچی گفتن جوابشونو بده و دوری کن ازشون تا چهل روز هم سعی کن تنها نباشی خودتو مشغول کن .. انتی بیوتیک بخور و کار سنگین نکن ...

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
دقیقا من بچه میبینم ذوق میکنم.یا فیلم بچگی پسرمو میبینم دلم غش میره.ولی حرفا و کارای اطرافیان😵سر پس ...

عزیز دلم اینا همش از ببخشید معذرت میخوام بی عرضگیته خب برای چییییی گوش میدی هرچی میگن؟؟؟ همه خانواده شوهراا زر زیادی میزنن مگه آدم گوش میده؟؟؟ نمیگم دعوا راه بنداز بگو باشه و کار خودت و بکن یا اگه خیلی رو مخ بودن بگو دکترش اینجوری گفته اگه دیدی واقعا هیچ جوره نمیفهمن اون روتو بیار بالا همون اول کار که بار آخرشون بشه