2777
2789

خواهر خیلی آدم فضول و فتنه ای هست بعد مامان بابام گوشی که دارن ساده هست گوشی لمسی ندارن بعد این آدم خیلی زور میزد که گوشی لمسی بخره و هر لحظهمیخواد با تماس تصویری مادر پدر منو چک بکنه مثلا با زن داداشم مشکل داره قهره میگه حق نداری با اونا رفت آمد کنید یا سر چیز های دیگه خلاصه اگر بیبنه اونا بیان خونمون شروع میکنه دعوا راه انداختن خلاصه امروز خانم رفته سفارش ی گوشی ساده داده بعد همه رو جمع کرده برمیگرده میگه این از طرف دو تا پسر ها و یگانه دخترتون دلم میخواست همون جا سکته میزد میمرد چون بهم قبلش زنگ زده بود گفت میخوایم گوشی بخریم پول بده گفتم ندارم شما بخرین بعد بهتون پولشو میدم خودش رفت خرید بعد جلو مامانم اینجوری حرف میزنه به داداشم گفتم گفت این سر هر جریانی لفاظی داره تو استینش بکشه بیرون پس بهش اهمیت نده

تو هر خانواده ای یدونه بچه اینجوری هست انگار

والدین اینجوری بارشون میارن مخصوصا کوچیکا لوس و ننر

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هر خانواده ای یدونه بچه اینجوری هست انگار والدین اینجوری بارشون میارن مخصوصا کوچیکا لوس و ننر

الان من بچه آخرم ولی خدا شاده جوانی خودمو برای مادر پدرم گذاشتم ولی این خواهر فتنه فقط دعوا راه میندازه اونم به خاطر شوهر جماعت

الان من بچه آخرم ولی خدا شاده جوانی خودمو برای مادر پدرم گذاشتم ولی این خواهر فتنه فقط دعوا راه میند ...

منم داداش کوچیکترم همه جا رو میزنه بهم باعث میشه همگی باهم دعوا کنیم و بعدش مقصر دو عالم من بشم از بس بهش نه نگفتن و هرچی خواسته براش اوردن

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست