2777
2789
عنوان

امروز اومدم کتابخونه🥲

1054 بازدید | 76 پست

امسال من پشت کنکورم رشتم تجربیه، خیلی اتفاقا و ... پیش اومد، یکم که نه بیشترش بخاطر تنبلی خودم بودم ک درس نمیخوندم یا کم میخوندم...

پارسال هم زیاد برای کنکور درس نخوندم

بعد از عید برای نهایی خوندم ک اونم نتیجه خوبی نداشت.

مشاورم دارم ولی خیلی درسو پشت گوش انداختم

یه دوسه روز میخوندم دوباره ول میکردم

به پیشنهاد مشاورم تصمیم گرفتم بیام کتابخونه درس بخونم و توی فضای درسی قرار بگیرم بلکه جواب بده

یسری دغدغه های فکری هم دارم نمیدونم اصلا چمه، چیکار باید بکنم.

خلاصه ذهنم آشفتس و تمرکز ندارم.

امیدوارم این به بعد بتونم با خودم و درسام کنار بیام.

شما هم دعا کنید برام‌‌.

حس میکنم خیلی عقبم و دیر شده

هدفم پیرا پزشکیه

انگیزه لازمم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به ۲۰ سال  دیگه فک کن. جایی که هستی .  زندگی ک میخوای.  موفق باشی

آره خب حس خوبیه بعدش

الام تازه اومدم وسایلمو آماده کردم ک درسو شروع کنم

خیلی عقبم و این حس بدی بهم میده 

خیلی استرس هم دارم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

هروقت فکرت مشغول شد موقع درس بنویس تو کاغذ بگو شب که برنامه مو تموم کردم بهشون فکر میکنم 

همین کارو میکنم 

ممنونم

خیلی استرس دارم

تحت فشارم واقعا

صد خودتو بذار پشیمون نمیشی

تلاشمو میکنم امیدوارم از این به بعد دیگه کوتاهی نکنم

دعا کنید برام

خیلی استرس دارم حالم بده هیچکی درکم نمیکنه واقعا

دوست داشتی تاپیک منم در این مورد بخون مطمئنم کلی بهت انگیزه میده 

موفق باشی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

دوست داشتی تاپیک منم در این مورد بخون مطمئنم کلی بهت انگیزه میده  موفق باشی

حتما 

ممنونم جان

راحتی کتابخانه  من همش حس میکنم نگام میکنن و اینا اصلا راحت نیستم

اینجایی ک نشستم هیچکی نیست

اومدم قسمت سالن مطالعه عمومی 

اون طرف مردا نشستن ک دید نداره بمن

تلاشمو میکنم امیدوارم از این به بعد دیگه کوتاهی نکنم دعا کنید برام خیلی استرس دارم حالم بده هیچکی ...

من میفهممت...درکت میکنم ی روز تو شرایط تو بودم

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕

حتما ادامه بده مگرنه مثل من میشی 

دلم می سوزد برای مردم ایران؛ همیشه همه چیز بر آنها تحمیل میشود، قدرت ها نمی گذارند خودشان فکر کنند و تصمیم بگیرند، یک رسانه دستشان است که کل وجودشان را تسخیر می کند. همیشه هم دو انتخاب دارند، فقط دو انتخاب...    🫂💕Sənin qucağın     •••    فسنجون و کوفته تبریزی از ناموس های منن😁♥️

دوست داشتی تاپیک منم در این مورد بخون مطمئنم کلی بهت انگیزه میده  موفق باشی

عزیزم شما ورودی چه سالی هستی؟

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی