2777
2789

بنظرشما بهترین برخورد با فردی یا افرادی که مدام درحال غیبت ازشما و بدگویی ازشمان چیه؟هرراهی بگید رفتم.مثلا بامهربونی فایده نداشته باتندی و نفرین فایده نداشته یعنی مدام طرف هرجا میره دوتامیزاره روهم چونکه آدم چربزبونیه همه حرفاشوباورمیکنن این آدمو باید چکارکرد خدایش؟نظرتون مهمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جالب اینجاس کسی نمیپرسه دیدشون بدمیشه.خیلی آزارم میده این موضوع

بازم واسم مهم نیس کسی ک من بشناسه باور نمیکنه یا میاد از من میپرسه . کسی هم ک ندونسته باور کنه چه بهتر ک بااونم قطع رابطه کنم

هیچی رهاش کرد و سپرد به خدا  آرامش زندگیتو بخاطر حرب اینجور آدما بهم نریز

بخدا همینکارو کردم ولی بدذاتی حدی داره باورمیکنی من بجاش ازخداترسیدم میگم اینا چطورازخدانمیترسن

بخدا همینکارو کردم ولی بدذاتی حدی داره باورمیکنی من بجاش ازخداترسیدم میگم اینا چطورازخدانمیترسن

اگه از خدا ترس داشتن که اینکارا رو نمیکردن

و اینکه بد ذاتی بعضیا حد نداره بینهایته انگار

دقیقا خواهرشوهر من همین طوره.من همش بهش محبت کردم و نشد.اخرشم سپردم به خدا.گفتم هرکی هم میخواد فکرش در مورد من بد بشه بزار بشه.وقتی یه طرفه قضاوت میکنن خداهم یه روزی نشون میده دیگه بالاخرا

یعنی هر بلایی بگین سرم آوردن

من همسرمو دوسداشتم چقد سختی کشیدیم تابهم رسیدم خداروشکر سطح خانواده همسرم و همسرم بالاس حالا زنداداشم هرجامیشینه به منو همسرم فوش و بدوبیراه میگه چ حرفای ناموسی ای.