2777
2789
عنوان

بیاید مطمعنم ازاین آدما دوربرتون زیاده!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 41 پست
ببین من که خواهرشوهرم اصـــــــــــرارررر که برو فلان جا آرایشگاه یه جای خوب برو منم رفتم نشست پشت ...

وای آرایشگا خوبه من برادرم فوت شده بچش خیلی دوسداریم جایگزین برادرم کردین یه شب زنگ زد توروخدابیا آژانس بگیر ببرپیش خودت واسش درس بگو روز بعد رفته بود گفته بود دخترچطورشب میره بیرون😂

من همسرمو دوسداشتم چقد سختی کشیدیم تابهم رسیدم خداروشکر سطح خانواده همسرم و همسرم بالاس حالا زنداداش ...

خب خداروشکر.خوبه که زنداداشته و تو فامیل خودت میگه.کسایی که چندین ساله میشناسنت.

منه بدبخت توشهر غریب با یه خواهرشوهر بدذات که تموم فامیل شوهرم از من بد برداشت کردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خداروشکر.خوبه که زنداداشته و تو فامیل خودت میگه.کسایی که چندین ساله میشناسنت. منه بدبخت توشهر غر ...

اشتباه نکن کل فامیلو دشمنمون کرده همشمونم باسیاستو زبونبازی.فقط خداداره جوابشو میده قلب دردو مریضیو.حتی فک کنم پیش خانواده همسرمم غیبت کرده چون خواهرشوهرام همش تذکرمیدن که بازنداداشت قط ارتباط کنید همتون😳

وایییی خدایا اینا رو چرا آفریدی؟😖 واقعا معنی این همه حسادت و بد ذاتی رو نمیفهمم.

من تاحالا مثل این ندیده بودم لاشی تری فردبی وجود هفت خط یعنی فقط میزنیم توسرمون اینوچراگرفتیم

ببین باورت نمیشه تو رو حاضر بود برای بچه های من بمیره ولی تو اون صدا حتی به بچه هامم رحم نکرده بود و ...

خداارش نگذره فقط قط ارتباط کن سزاش فقط بی توجیه.اینا اززندگیت بدونن زیربه زیر میزننت

من یه بار گوشی رو گذاشتم رو ضبط صدا وپیش مادر وخواهرشوهرم گذاشتم خودمم دخترم و بردم پارک.یعنی بعداز ...

کاش اینکارو نمیکردی چون شناختنشون بیشترعذابت میده.نمیدونم چرا انقد دورو شدن همه توروت قربون صدقت میرن پشت سر میزننت 

کاش اینکارو نمیکردی چون شناختنشون بیشترعذابت میده.نمیدونم چرا انقد دورو شدن همه توروت قربون صدقت میر ...

ببین از چند نفر شنیده بودم که این پشت سرم حرف میزنه میخواستم مطمئن شم.😓 منِ خرِ ساده باور نمیکردم انقدر که باهام خوب بود