2777
2789
عنوان

بیاید مطمعنم ازاین آدما دوربرتون زیاده!!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 41 پست
وای اینا سوهان روحتن.بهش رو نده آرامش خودتو همسرتو بگیرن

اصلا دیگه موندم.خب مادرشوهرم و که نمیتونم کاری کنم چون همین یه پسر و داره.ازطرفی هم بخاطر دوتایچه هام و شرایط نداشتم نمیتونم جداشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین از چند نفر شنیده بودم که این پشت سرم حرف میزنه میخواستم مطمئن شم.😓 منِ خرِ ساده باور نمیکردم ا ...

مهم نباشه برات منم باورم نمیشه تا بعد 10سال فهمیدم این هرروز خط میداده به یکی ازدشمنامون اونم هی غیبتو بدوبیراه.الان فقط خودمو نفرین میکنم چرا نشناختمش

ارهههه خییییلی و بدتر ازهمه اینکه من بعد ده سال و باداشتن دوتابچه اینارو شناختم

فدای سرت توجه نکن به فکرپیشرفت خودتو بچه هاباش بدو نباید بابد جواب داد خداخودش جواب میده

خجالت نمیکشی پشت سرم اینجوری میگی؟ وجدانت کجا رفته؟؟ چرا ندونسته قضاوت میکنی؟ 

من بی مصرفم یا تو؟؟ من حداقل چندنفر رو آگاه کردم که اون کاربر همه چیش دروغه اما تو چی

فکر میکنی من حلالت میکنم؟ بخدا که نه حلالت میکنم نه هم ازت می‌گذرم. خدا یکجا جوابتو میده مطمعن باش

(درضمن اون خانم هم عکس یک مدل مال اینستاگرام رو گذاشته بود منم بهش تذکر دادم چون داشت سوع استفاده می‌کرد از عکس دیگران و کارابرای نی نی سایت رو خر فرض کرده بود)

خجالت نمیکشی پشت سرم اینجوری میگی؟ وجدانت کجا رفته؟؟ چرا ندونسته قضاوت میکنی؟  من بی مصرفم یا ...

خوددرگیری داری من اصلا چ بدونم توکی هستی خوب بیا منم آگاه کن زبل خان عکسشو نشون بده اسم صاحب عکسم بذار