2777
2789
عنوان

قراره بریم با مادرشوهرم زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 29860 بازدید | 481 پست
عزیزم شوهرم کار خودشو میکنه،من هرچی بگم،قبلا بهش گفتم،گفت من مطیع خانوادمم نمیخوای جدا شو

شمارو نمی‌دونم ولی بخدا قسم من بودم جدا میشدم 

هنوز بچه نداری یه فکری بردار 

ببین هنوز اول راهی بهت یه جوری ثابت کردن که شما تو زندگی هییییچ حقی نداری ،بچه ک بیاد حق نداری روی تربیت و خورد و خوراک و مدرسه بچت حتی نظر بدی 

بذار بگن این عروس بده جاریت خوبه ‌.ولی مخالفت کن 

اگه خودت نمیتونی پدر یا مادر یا برادرت اینکارو کنن.بابات به شوهرت زنگ بزنه یا بیاد خونتون بگه دخترم از این وضع راضی نیس و منم اجازه نمیدم بقیه براش تصمیم بگیرن و جوری زندگی کنه که خودش نمیخاد 

نهایت میگه طلاق که از خدا خواسته فرار کن فقط 

نه پیام نده همسرت رو قانع کن که باهاشون صحبت کنه شما خودتو وسط ننداز

عزیزم شوهرم قبول کرده حرفشونو،سعی کرد منصرفشون کنه که این کار رو نکنند،اما قبول نکرد مادرشوهرم،شوهرمم قبول کرد

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم قبلا،میگه میتونی طلاق بگیری و بری

خب عزیزم اگر بری اونجا با این دخالت های پیاپی مادرشوهرتونم امکان این هست ک خدای نکرذه طلاق بگیرید ما پیش هم زندگی تمیکنیم ولی بار ها باعث شدن تا مرزش بریم فقط ب خاطر اینکه نمیتونن جلوی دهنشونو بگیرن 

شمارو نمی‌دونم ولی بخدا قسم من بودم جدا میشدم  هنوز بچه نداری یه فکری بردار  ببین هنوز ا ...

دقیقا زندگی جاریم الان همین طور هست،ینی خودم چیزی نگم الان ب مادرش؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..

خواهر بی وجدانش حقوق شوهرش حیلی بیشتر از ما هست زنگ میزنه پول بریز به کارت ما زنت نباید بفهمه اونم میریزه به کارتشون به من دروغ میگه😏یبار گفتم بخاطر بقیه دروغ نگو حاشا کرد که نه اینجور اتفاقایی نیفتاده .الان دیگه شوهرم هر چی میگه من باور نمیکنم و این آرامش منو واقعا بهم ریخته 

یعنی چی که جدا شو!بهش بگو مگه زندگی کشکه ک جدا شم؟بگو شما وقتی از اول استقلال نداشتی بیخود کردی زن گ ...

اصلا من اول ازدواج چیزی راجب این اخلاقشون نمیدونستم

عزیزم شوهرم قبول کرده حرفشونو،سعی کرد منصرفشون کنه که این کار رو نکنند،اما قبول نکرد مادرشوهرم،شوهرم ...

دلیل مادرشوهرت برای اینکه برین تو ساختمان اونا 

چیه ؟ 

متاسفانه همسرت مستقل نیست

خودت برای همسرت خرج بتراش وام بردار  نذار به خانواده ش پول بده

گلم،من میگم حتی اجازه محل زندگیمم ندارم بعد وام بردارم؟فکر میکنی قبول میکنه

دلیل مادرشوهرت برای اینکه برین تو ساختمان اونا  چیه ؟  متاسفانه همسرت مستقل نیست

دلیلی نداره اصلا فقط چون خودش میخواد بره میگه شما ام بیاید

خودت برای همسرت خرج بتراش وام بردار  نذار به خانواده ش پول بده

بخدا گفتم میخوام یه باکس برا پاسماوری هام بسازه کابینت سازی شاید پونصد تومن بشه گفت ندارم دقیق یه ساعت بعدش سه میلیون ریخت به کارت مادرش بعدم پیام داده بود خواهرش که هر وقت کم کردین بگین سریع بریزم 

این درسته ک تا هرچی میشه نگیم طلاق و آخرین گزینه باشه ولی اینکه همسرتون مدام دارن میگن طلاق بگیر اگه ناراحتی خب دارن پیشقدم میشن اگه فردا روزی بچه دار شدین اگه ناراضی باشی بازم میخواد همینو بگه؟ب نظرم کسی که تا این حد وابستگی ب خانواده داره اصلا نباید ازدواج کنه باید همون ور دل مادرش بشینه چون این افراد از لحاظ عاطفی با مادرشون ازدواج میکنن و مطیع اونان ک زندگی باهاشون سخته چون پیرو نظر اونان ب نظرم صحبت کن باهاش و بگو راضی نیستی اگه قبول نکرد ب درک با خانوادت در میون بزار 

این درسته ک تا هرچی میشه نگیم طلاق و آخرین گزینه باشه ولی اینکه همسرتون مدام دارن میگن طلاق بگیر اگه ...

ینی میگید قهر کنم و برم؟