2777
2789
عنوان

قراره بریم با مادرشوهرم زندگی کنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 29860 بازدید | 481 پست
برید خونه باباتون و قهر کنید اگر منطقی قبول نمی کنن

واقعا برم؟

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..
دقیقا زندگی جاریم الان همین طور هست،ینی خودم چیزی نگم الان ب مادرش؟

میشناسم همچین خانواده هایی رو 

شغل الان شوهرت چیه ؟

فقط اگه رفتی یه جا و یه مغازه رو هم شریکی رفتن شما هم برو سرکار 

از این نظر که زیاد خونه نباشی بیان مدام خونت و دخالت کنند ،هم برای خودت پس انداز داشته باشی اگه خیلی اذیت شدی خدای نکرده بتونی جدا شی و سرمایه داشته باشی 

تنها شرطت برای شوهرت همین باشه که سرکار بری .حالا هر جا ک شد .اینطوری هر چی بخریم برای خودت زبونشون کوتاهه و زر اضافه نمیزنن خودت هم خونه نیستی ریختشونو ببینی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر عزیز ببخشید مشکل خودمو گفتم اخه از ناچاری دارم دیوانه میشم،مشکل اینجاست بعضی اقابون تا وقتی همسرشونو میخوان که سودی داشته باشن مثل همسر بنده به بعدش میچسبن به مادرشون هر چند بدونن زندگیشونو سیاه میکنه 

میشناسم همچین خانواده هایی رو  شغل الان شوهرت چیه ؟ فقط اگه رفتی یه جا و یه مغازه رو هم شریکی ...

شوهرم ماشین داره با ماشین کار میکنه عزیزم

نوشته بود آیا کسی را چنان دوست داری که برایش بجنگی ؟نوشتم از جنگ ها بازگشته ام با زخم ها و موی سپید یادگرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع...💔من همون دختری ام که واسه ی نفر جنگید اما وقتی بهش رسید بدبخت شد..دعام کنید شاید دعاهاتون زندگیمو تغییر داد‌‌..
ینی میگید قهر کنم و برم؟

اگه با صحبت کردن جواب نمیگیرید بله ببینید هیچ بشری تا حالا پیدا نشده ک از زندگی با مادر شوهر در یک ساختمون راضی باشه ایشون ماشالا الان ک دورین چ کارا ک نمیکنن اونموقع کارای بیشتریم بهش اضافه میشه 

بنظرم هرمشکلی پیش بیاد تقصیر عروسه مادرشوهر مقصر نیست  هرجوری پسرشو دوست دارین باید مادرشم ...

مادرشوهرا انسان باشن عروسا میسازن بخدا چرا مادرشوهر باید زندگی برا عروسش جهنم کنه؟که میخواد زور نماییکنه؟

با ماشین چقد حقوقش هست بره مغازه چقد میشه حقوق تقریبا ؟

متغییر عزیزم بین ۱۵تا ۲۵

مغازه رو نمیدونم،چون مادرشوهرم هنوز خودش هم مغازه نداره میخواد بزنه،شوهرم و برادرشوهرم برن کار کنن خرج ما و اونا رو هم در بیارن..

مادرشوهرا انسان باشن عروسا میسازن بخدا چرا مادرشوهر باید زندگی برا عروسش جهنم کنه؟که میخواد زور نمای ...

خب والا پسر باید دور دست پدرومادرش باشه

آدم بچه رو برای این روزا میخاد