2777
2789
عنوان

اونایی ک خانه دارین منبع درآمدتون از کجاس ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 40 پست
حتی اگر شوهر آدم میلیاردر باشه باز هم نیازه انسان فعالیت مثبت انجام بده  وگرنه هیچ فرقی با ربا ...

فعالیت مثبت یعنی شاغل بودن؟

شاعل بودن فعالیت نیست ، امرار معاشه  بابت حقوقی که میگیرن ، کار انجام میدن

هیچ کس حاضر نیست شاغل باشه و پولی نگیره

باشگاه ، کلاس هنری ، شیرینی و کیک و دسر پختن برای اهل منزل 

خانه داری و آشپزی و ...

خودش فعالیت مثبته عزیز

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

فعالیت مثبت یعنی شاغل بودن؟ شاعل بودن فعالیت نیست ، امرار معاشه  بابت حقوقی که میگیرن ، کار ان ...

نه من نگفتم فعالیت مثبت فقط شاغل بودن هست شما این جور برداشت کردی

در ضمن شاغل بودن فقط امرار معاش نیست این همه شغل پیچیده و سخت یعنی همه برای امرار معاش هست؟😂😂

اینجوری که آدم ها میرفتن فقط شغل های راحت رو انجام میدادن هیچ کسی هم نمی‌رفت فضا یا کار های سخت و خطرناک انجام نمی‌داد 

ولی حقیقت این هست که کسی که فقط کار های خونه رو انجام میده با کسی که تلاش می‌کنه چیز های جدید یاد بگیره یکسان نیست ....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعالیت مثبت یعنی شاغل بودن؟ شاعل بودن فعالیت نیست ، امرار معاشه  بابت حقوقی که میگیرن ، کار ان ...

تو خونه حوصله تون سر نمیره ؟ مثلا هر روز یه کتر ناهار بپز جارو کن این حرفا من الان  استراحت بین ترمم ده روز خونم حس بی هدفی بطالت دارم دوست دارم دانشگاه شروع بشه لا اینکه باشگاه میرم کلاس زبان میرم  حس میکنم یه کار اجتماعی که تو جامعه باشم باید انجام بدم

شاغل بودن فعالیت نیست ؟😂😂😂😂😂😂😂 معنی فعالیت از نظر شما دقیقا چیه 😂😂😂

فعالیته عزیز

مجدد بخونید

دوست عزیز گفتن فعالیت مثبت 

من در اون خصوص گفتم که فقط شاغل بودن فعالیت مثبت حساب نمیشه

شما یک بار دیگه بخون 😂 نوشتی شاغل بودن فعالیت نیست امرار معاشه 

من باب فعالیت مثبت  گفتم

شما بقیه رو فاکتور گرفتی 😉

من باب فعالیت مثبت  گفتم شما بقیه رو فاکتور گرفتی 😉

برو یه بار متن خودت رو بخون ببین چجوری نوشتی

چیزی که تو ذهن شما هست رو ما نمی‌فهمیم ما منطبق با قدرت نویسندگی شما میفهمیم که منظورتون چی هست 

شما نوشتی شاغل بودن فعالیت نیست و امرار معاش هست و اگه پول ندن کسی کار نمیکنه 

حتی اگه مینوشتید شاغل بودن فعالیت مثبت نیست باز هم اشتباه بود جمله بندی شما 

برو یه بار متن خودت رو بخون ببین چجوری نوشتی چیزی که تو ذهن شما هست رو ما نمی‌فهمیم ما منطبق با قدر ...

گیرم که اونطوره

پس درست و حقیقته

فعالیت از روی اجبار ، فعالیت مثبت حساب نمیشه

همه کسایی که دنبال شغلن ، اگر بحث مالی نبود ، هرگز دنبالش نمیرفتن😉

گیرم که اونطوره پس درست و حقیقته فعالیت از روی اجبار ، فعالیت مثبت حساب نمیشه همه کسایی که دنبال ...

یعنی این همه زن دانشمند ، ورزشکار ، هنرمند به خاطر پول این کارو میکنن ؟

ورزش و علم و هنر هر سه ممکنه تورو بسیار ثروتمند کنه و یا اینکه ازش درآمدی نداشته باشی 

یه نگاهی به زندگی دانشمند ها و هنرمند ها و ورزشکار ها بندازی میفهمی ...‌ 

یعنی کسی که این همه تلاش می‌کنه پزشک میشه با معلم میشه فعالیت مثبت انجام نمیده😂😂😂

شاید یکی از دلایلی که خانم هارو تشویق میکنن کمی فعالیت های خارج از خانه داری هم انجام بدن اینه که نگاهشون به دنیا عاقلانه تر بشه و دنیا رو با دید باز تری ببینن☺️

تو خونه حوصله تون سر نمیره ؟ مثلا هر روز یه کتر ناهار بپز جارو کن این حرفا من الان  استراحت بین ...

کی گفته خانومی که خانه داره صب تا شب توی خونه ست؟

من هم مثل شما دانشجو هستم عزیزم

منم دانشگاه و درسم رو دارم در کنارش خونه و بچه هامم دارم

ترجیح من ، با آرامش به درس و بچه ها و خونم رسیدنه 

همه نیاز مالی داریم ، ولی کار بیرون از خونه به منظور درآمد داشتن ، یه بار مضاعفی رو شونه های خانم قرار میده

هم باید تو خونه کار کنه ، هم بیرون ، هم به درس و بچه و همسر و خودش برسه

یعنی این همه زن دانشمند ، ورزشکار ، هنرمند به خاطر پول این کارو میکنن ؟ ورزش و علم و هنر هر سه ممکن ...

شما کلا فازت متفاوته

بحث کردن با شما در وقت و حوصله من نمیگنجه 

شب خوش

شما کلا فازت متفاوته بحث کردن با شما در وقت و حوصله من نمیگنجه  شب خوش

در هر صورت اگر فقط خانه داری میکنید در کنارش کمی هم مطالعه داشته باشید که نظراتتون مثل یه انسان بالغ باشه 

شب شما هم خوش😂😂