2777
2789
عنوان

اونایی ک خانه دارین منبع درآمدتون از کجاس ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 40 پست
در هر صورت اگر فقط خانه داری میکنید در کنارش کمی هم مطالعه داشته باشید که نظراتتون مثل یه انسان بالغ ...

این همه حرف زدی تهش گفت حوصله ندارم 

بعد فک کن یه همچین آدمی میاد در مورد این همه زن موفق تو دنیا نظر میده😐😂😂

بعد اگه به اینا بگی آگاهی و هوش یک انسان وقتی همش کار های تکراری انجام بده پایین میاد بهشون بر میخوره 

اینم نمونش😐😂😂

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود 

خانه دارم و اگ خدابخاد میخام یکم لوازم ارایشی و بهداشتی بیارم شروع کنم ب فروختن ایشالله ک کارم بگیره کار کردن و پول دراوردن ی چیز دیگس

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه حرف زدی تهش گفت حوصله ندارم  بعد فک کن یه همچین آدمی میاد در مورد این همه زن موفق ت ...

عزیزم مساله کل دنیا نیست اینجا ایرانه ، ایران 

فرهنگ و رسومات عقب مونده خودش رو داره

توی کشورمون زنان موفق کمی نداریم ، منتها آیا همه زنان متاهلی که شاغل هستند ، برای موفقیت و پیشرفت کار میکنن ؟! قطعا نه ، بخاطر نیازهاشون کار میکنن 

واقعیت همیشه تلخ بوده و هست

با تعصب امثال شما ، واقعیت ها عوض نمیشه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

بحث یکم پیچیده شد به خودت فشار نیار 😐😂

پیچیده نشد عزیز

توانایی قبول نظرات ِ مخالف نظر خودمون رو نداریم

بعد امیدوار به  ترقی و پیشرفت جامعه زنان هستیم 

همون بهتر سکوت کرد و رد شد😊

در هر صورت اگر فقط خانه داری میکنید در کنارش کمی هم مطالعه داشته باشید که نظراتتون مثل یه انسان بالغ ...

همین استیکری که آخر حرفاتون میزنید

نشان از شخصیت شماست دوست عزیز

بحث نمیکنم که کارتون به آرامبخش نکشه 

عزیزم مساله کل دنیا نیست اینجا ایرانه ، ایران  فرهنگ و رسومات عقب مونده خودش رو داره توی کشور ...

واقعیت رو شما تعیین نمیکنی حالا برای اینکه خوشحال شی میتونی فک کنی همه زن های شاغل به خاطر بدبختی و بی پولی کار میکنن 😅😂😂

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود 

همین استیکری که آخر حرفاتون میزنید نشان از شخصیت شماست دوست عزیز بحث نمیکنم که کارتون به آرامبخش ن ...

عزیزم چجوری به خاطر یه استیکر به شخصیت من پی بردید ؟😅

شما چون خودت خانه دار هستی برای اینکه احساس بدی بهت دست نده و از زندگیت سرد نشی اومدی برای خودت خیال بافی کردی و تو ذهن خودت اینجوری فکر می‌کنی که همه خانم های شاغل بدبخت هستن.و به خاطر پول میرن سرکار 

اینجوری نسبت به زندگیت به عنوان یه خانه دار  احساس بهتری پیدا می‌کنی  اما حقیقت با رویا های شما کاملا متفاوت هست

در جامعه هزاران زن هستن از خانواده های پولدار با شوهر های پولدار که میرن کار میکنن دکتر میشن وکیل میشن 

خود من هم مادرم بهم پول میده هم پدرم پول میده اما خودم هم درآمد دارم 

اینم تحلیل من از شخصیت شما بود 

اما تا الان دو بار گفتی بحث نمیکنم و باز ریپ زدی سعی کن این بار به حرفت عمل کنی 😜

عزیزم چجوری به خاطر یه استیکر به شخصیت من پی بردید ؟😅 شما چون خودت خانه دار هستی برای اینکه احساس ...

تحلیلت رو برای خودت نگه میداشتی سنگین تر بودی 

روزی به حرفم خواهی رسید ، روزی که متاهل شدی