2777
2789
عنوان

مادرشوهرم دعا انداخته دم درمون

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 79 پست
بسپرش ب خدا،مادرشوهر منم ۹ سال همسایش بودم از هیچ دعا و طلسمی کم نذاشت،الان باورت نمیشه زندگیش به چه ...

دقیقا... اونی که همه چیو میده دست خدا 

خدا هم نیت بقیه رو به خودشون برمیگردونه فقط باید به خودش اعتماد کنیم و بس

خدا هست...
نمیدونم.... آدم خوش نیتی نیست اینو مطمئنم

بزن تو اینترنت دعای باطل کردن سحر بعد با وضو بخونشون ایه قرانن اکثرا برای باطل کردن سحر تو خونت سوره بقره بذار واگه دیدی اثر نکرد برو باطلش کن دعا خیلی خطر ناکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دوست ندارم سمت این کارا برم بالاتر از خدا که نداریم من آدما و نیتاشون رو واگذار میکنم به خدا می ...

باشه بشین تا خدا برات باطل کنه 

موفق باشی 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️
بسپرش ب خدا،مادرشوهر منم ۹ سال همسایش بودم از هیچ دعا و طلسمی کم نذاشت،الان باورت نمیشه زندگیش به چه ...

من نمیدونم اهل دعا بود یا نه ولی بلاهایی که بسر عروساش اورد الان سر پیری به سر خودش اومده 

عزیزم  این بده اگه واقعا دعا و طلسم باشه من نمیدونم چطورین اما میدونم که باهاش کارای بدی میش ...

ببین دقیق دم در یعنی دیده میشد من فکر کردم خواسته یکم بمونه آخرشب بیاد برش داره 

یه تیکه از آستینش بود

تازه من نمیدونستم شوهرم کپ کرد گفتم چیه یه نگا پنجره های بالا کرد گفت خانم رفته پیش دعانویس😐

خدا هست...
بزن تو اینترنت دعای باطل کردن سحر بعد با وضو بخونشون ایه قرانن اکثرا برای باطل کردن سحر تو خونت سوره ...

من با همینا همیشه تو زندگیم پیش رفتم اصلا خوشم نمیاد برم سمت دعانویسا حس خوبی ندارم

خدا هست...
چه طلسمی

اگر لباس برای اسی بود میشد طلسم زبان بند اسی به شوهرش

اما چون لباس برای شوهر اسی هست و مادر شوهر اسی انداخته میتونه یکی از این دو طلسم باشه

یا جدایی

یا زبان بند شوهرش به مادر ( یعنی زبانش بسته بشه و هر چی مادره بگه بی چون و چرا قبول کنه )

یعنی میخوای بگی خدا در قبال کار بندش عاجزه و نمیتونه کاری کنه ؟

ن این‌طوری نیست 

ولی جادو انجام میشه.  حالا میگم خودتون نتیجش رو می‌بینید. بعد یاد حرفم می افتی که بهت گفتم برو باطل کن 

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️