2777
2789
عنوان

همسایه ای که روزی چند بار در میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شما چه مدت همش در میزد؟ یک سال یا بیشتر؟

من الان ده ساله همسایشم ای ده سال همینطوره تغییرنکرده تا قهرکردیم الان هم بارفتاراش عذابم میده.باش میخندیدم باش گریه میکردم الان جواب همه رو بهم داد.توبه توبه

من الان ده ساله همسایشم ای ده سال همینطوره تغییرنکرده تا قهرکردیم الان هم بارفتاراش عذابم میده.باش م ...

یعنی ده سالمی اومد جلوی درتون صحبت میکرد هر روز ؟

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
من الان ده ساله همسایشم ای ده سال همینطوره تغییرنکرده تا قهرکردیم الان هم بارفتاراش عذابم میده.باش م ...

من همیشه با خوشرویی در رو باز کردم بنطرم هز اول باید رونشون‌نمیدادم‌حساب کار دستش می اومد الان یکسال بیشترگدشتع و این فرد اصلا ملاحظه نمیکنه صبح در میزنه شب در میرنه ، بهش گفتم‌کمرم درد میکنه حتی درک نمیکنه اینو سر پا نگه ندارم با صحبت های تکراری

باهاش زودم خداحافظی میکنم و بهانه میارم دوباره میره یک ساعت بعد میاد

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
بعدش دوباره میاد در میزنه یا زنگ میزنه به گوشیم‌میگه خونه نیستی؟ من مایل نیستم باهاش هم صحبت بشم

اوه اوه چه سمیه

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
من همیشه با خوشرویی در رو باز کردم بنطرم هز اول باید رونشون‌نمیدادم‌حساب کار دستش می اومد الان یکسال ...

منم باخوشرویی باهاش برخوردمیکردم ازروز اول تاحالا.براهمینم سمت هیچکدوم همسایه هانمیرفت