2777
2789
عنوان

همسایه ای که روزی چند بار در میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 54 پست

من همسایه این مدلیه دارم چنان دلسوزی کردم وپاب پاش ساعت ها وایسادم دمدر.اینقد درزد ک بچم توخواب میپریدو چاردستوپا میدوید تواتاق😭ولی جواب همه محبتام داد.یهلحظه خندم گرفت ک خندیدم باهمسایه قاطی نشوب هیچ وجه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همسایه این مدلیه دارم چنان دلسوزی کردم وپاب پاش ساعت ها وایسادم دمدر.اینقد درزد ک بچم توخواب میپر ...

ول کن نیست مثلا در رو باز نکنم زنگ میزنه به گوشیم‌ یا دوباره و سه باره میاد در میرنه

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
خب من هم‌کمرم درد گرفته از بس سرپا وایستادم‌ روانم‌ بهم ریخته اینقدر حرف های تکراری و مشکلاتشو شنیدم

حق داری.تبدیلش کن به روزی یه بار به صورت نشسته 

خودت برو خونه ش.یه قوری چای هم ببر. نیم ساعت بشین. گوش کن... برو... بعد یه مدت تبدیلش کن به روز در میون... بعدم دو روز در میون... ولی قطعش نکن گناه داره یه دوست هم اگر براش پیدا کنی فبها المراد

بهش بگو خونه ام نامرتبه بریم خونه شما با هم حرف بزنیم 

آخه من خودم تمایلی با هم صحبتی باهاش ندارم هم وقتمو میگیره و هم حرفهای تکراری میزنه و از مشکلاتش میگه خب بهر حال هر روز شنیدن اینها ناراحت کننده هست

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
احتمالا خیلی تنهاست بنده خدا سعی کن وسطش بهونه بیاری بگی وای تلفنم وای فلان جا باس برم  اونم ...

بعدش دوباره میاد در میزنه یا زنگ میزنه به گوشیم‌میگه خونه نیستی؟ من مایل نیستم باهاش هم صحبت بشم

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
حق داری.تبدیلش کن به روزی یه بار به صورت نشسته  خودت برو خونه ش.یه قوری چای هم ببر. نیم ساعت ب ...

خودش دوست داره چند تا باهاشون در ارتباطه ولی پیش من از مشکلات و گرفتاری هاش میگه خودشو از نطر ردانی تخلیه میکنه و من روحیه ام‌آسیب دیده واقعا . من خودم حتی دیگه نمیخوام حتی دو دقیقه هم‌ باهاش صحبت کنم، این مشکلاتشو به دختر خودش نمیگه مبادا ناراحت بشه بعد میاد به من میگه

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
اره الان قهریم خداروشکر ولی باز کارایی میکنه روانمو به هم میریزه اون 70سالشه من سی سالمه

حداقل صاحب خونتون نیست

این خانوم صاحب خونه هست

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
 من از معاشرت با هر کی خوشم‌نیاد درو باز نمیکنم. بی تعارف. خونه دیگه حریم ادمه باید توش اسایش د ...

منم باید از اول رو بهش نشون نمیدادم اینقدر در میزنه در رو باز نکنم به گوشیم زنگ‌میزنه منو سر پا نگه میداره حرف از مشکلاتش به من میزنه روان منو آسیب میزنه ولی به دخترش نمیگه مبادا دخترش ناراحت بشه، یمدته سرپا وایستادم کمرم دردگرفته

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
من باشم میارمش داخل یه چایی براش میریزم تا حرفاشو بزنه، تو این سن فقط دنبال یه گوش شنوا هستن فقط توق ...

آخه ایشون حرف از مشکلاتش میزنه از قدیم‌تا الان منم روحیه حساسی دارم روانم اسیب دیده ، این حرف ها رو به دختر خودش نمیگه میگه دخترم‌ ناراحت میشه

💚اشهد ان علی ولی الله 💚