2777
2789
عنوان

همسایه ای که روزی چند بار در میزنه

451 بازدید | 54 پست

سلام به همگی من همسایه روبه روییم که صاحبخانه ما هم هست هر روز چند بار در واحد ما رو میرنه ،مسن هستن ایشون و فرزندانشون هم‌ ازدواج کردن ،ایشون توی سرما و گرما و هر شرایطی منو سرپا نگه میداره و کلی صحبت میکنه حرف های تکراری از مشکلاتش و من خیلی وقتها ناراحت میشم و البته کمرم هم درد میگیره بعدش

شما چجوری عذر این افراد رو میخواین و یکاری میکنید که مزاحمتون‌ نشه؟

البته این هم‌ بگم خانم مهربانی هست و کلا انسان‌ خوبی هست ولی خب نمیدونم‌ چرا هر روز هر روز انتظار داره ساعت ها سرپا وایسته و صحبت کنه با من ، اصلا هم‌مایل نیستم‌ تعارفش کنم‌ بیاد داخل  چون بالاخره خودمم کار دارم

لطفا اگر میتونید راهنماییم‌ کنید ممنون 

💚اشهد ان علی ولی الله 💚

درو باز نمیکنم 😊

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من باشم میارمش داخل یه چایی براش میریزم تا حرفاشو بزنه، تو این سن فقط دنبال یه گوش شنوا هستن فقط توقع دیگه ای ندارن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍

احتمالا خیلی تنهاست بنده خدا

سعی کن وسطش بهونه بیاری بگی وای تلفنم وای فلان جا باس برم 

اونم عادت کنه کم حرف بزنه یا کلا دیجه نیاد😁

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
هر وقت در زد گوشیتو بزار الارم ۵ دقیقه بعد زنگ بزنه بگو ببخشین گوشیم با اجازه خدافظ.چندبار بکنی میفه ...

ده دقیقه بعد دوباره میاد در میزنه نشد باز دوباااااره میاد

💚اشهد ان علی ولی الله 💚
آخه در رو باز نکنم زنگ میزنه چند بار بعدشم‌ به گوشیم زنگ میزنه

جواب نمیدم

چندبار بی محلی کنی حساب کار دستش میاد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚