fmoon مدیر استارتر عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 28 عنوان کسای که iui کردن میشه بیان اینجا لطفا 43 بازدید | 6 پست من روز 9 نهم از iui ام هست روز دوم یکم لک دیدم. و بعد از اون همش احساس کمردرد و پریودی دارم . کسی با علایم من مثبت شده؟ میشه از تجربیاتتون بگید امروز | 13:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 4928 همه علایم شبیه پریود شدنمن حتی بعد از اینکه ازمایشم مثبت شد هی فکر میکردم میخوام پریود شم
fmoon مدیر استارتر عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 28 همه علایم شبیه پریود شدنمن حتی بعد از اینکه ازمایشم مثبت شد هی فکر میکردم میخوام پریود شم یعنی امیدوار باشم؟ همش دلم میخواد بدونم گرفته یا ن؟ خیلی ها میگن این از علایم آمپول های hmg
دوردنیادرهشتادروز عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 4928 یعنی امیدوار باشم؟ همش دلم میخواد بدونم گرفته یا ن؟ خیلی ها میگن این از علایم آمپول های hmg توکلت به خداانشالله گرفته
کدوگردالی عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 3557 نمیدونم چیزی والا منم اقدامم الکی سر خودمو بااینکه این علائم برا بارداری هست گرم میکنم بعد میبینم پریود هست پاک ناامید شدم ان شاءالله ب حق علی خدا ب تماممنتظران فرزند سالم صالح عطا کنه
fmoon مدیر استارتر عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 28 نمیدونم چیزی والا منم اقدامم الکی سر خودمو بااینکه این علائم برا بارداری هست گرم میکنم بعد میبینم پر ... چند سال اقدامی گلم . خودم 10 سال ازدواج کردم 2سال اقدامم